Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

A Microsoft hamarosan megszüntetni az Office 2013 támogatását. Milyen programcsomagra érdemes váltani?

  • Microsoft
  • Office
  • Termék összehasonlítás

1. 3. 2023

A Microsoft hamarosan kivezeti az Office 2013 programcsomagot: a kiterjesztett támogatás 2023. április 11-én megszűnik. A népszerű Office programcsomag továbbra is működni fog, de a Microsoft nem nyújt hozzá újabb hibajavításokat és biztonsági javításokat. A felhasználóknak tehát maguknak kell megoldaniuk a programjuk felmerülő technikai problémáit.

Az Office 2013 széles körben ismert és stabilitásának köszönhetően jelenleg is sokan használják, megjelenése után 10 évvel azonban mégiscsak érdemes lehet fontolóra venni munkakörnyezetünk korszerűsítését újabb termelékenységi funkciókat kínáló programcsomaggal. Annak érdekében, hogy ne kelljen drasztikusan megváltoztatni a munkatársak megszokott munkamódszereit, javasoljuk, hogy a Microsoft három legújabb, öröklicences Office programcsomagjának valamelyikére frissítsen:

Office 2016 Professional Plus

A támogatás vége:
2025. 10. 14.

Az Office 2013 népszerű utó­da, az Office 2016 meg­fi­zet­he­tő és népszerű termék, amely a klasszikus Office pro­gram­csomag él­mé­nyét meg­hos­szab­bí­ta­ni és fej­lesz­teni kívánó szer­ve­ze­tek­nek ajánlott.

Office 2019 Professional Plus

A támogatás vége:
2025. 10. 14.

Az Office 2019 ugyanazokat a szoftvereket tartalmazza, mint az Office 2016, emellett új funk­ci­ók­kal segít jobbá tenni a csapatmunkát és növelni a produktivitást. Ennek kö­szön­he­tő­en a klasszikus Office-élmény és az újabb felhőalapú környezetek nagyszerű kom­bi­ná­ci­ó­ját kí­ná­lja.

Office LTSC Professional Plus 2021

A támogatás vége:
2026. 10. 13.

Az Office 2021 a Microsoft öröklicences termelékenységi programcsomagjainak le­gú­jabb verziója, amely még több funkcióval egészíti ki a klas­szi­kus asztali alkal­ma­zá­so­kat és tovább erősíti a fel­hő­a­la­pú in­te­grá­ci­ót és együttműködési ké­pes­sé­ge­ket.

Amint fent is látható, a három programcsomag támogatása hasonló időpontban ér véget (a 2016 és a 2019 egyszerre), így a döntéshozók az ár és a szükséges funkciók alapján választhatják ki a számukra szükséges terméket. Tudjon meg többet a három MS Office verzió különbségeiről és hasonlóságairól az Office 2016 vs. Office 2019 és az Office 2019 vs. Office 2021 összehasonlító cikkekből.

Költségcsökkentés hibrid megoldásokkal

Ha vállalkozása továbbra is a klasszikus MS Office élményt szeretné, azonban olyan eszközöket is igénybe venne, amelyeket csak az újabb Microsoft-szolgáltatások kínálnak, akkor tekintse meg a hibrid megoldásokat is, amelyek ötvözik az öröklicences Office programcsomagot és az Office 365 előfizetést. Cikkünk segít eldönteni, hogy ez-e a legjobb és leginkább költséghatékony megoldás szervezete számára: Hibrid megoldások: Hogyan segíthetnek vállalatának megtakarítást elérni a szoftverek terén?

Segítségre van szüksége a vállalata számára megfelelő megoldás kiválasztásában? Lépjen velünk kapcsolatba ingyenes konzultációért!

Idő- és türelemigényes feladat megtalálni a minden szempontból legjobb termékjellemzőket, termékélettartamot és árat. Cégünk ingyenes licenctanácsadást nyújt, ezért forduljon hozzánk, ha időt, pénzt és energiát szeretne megtakarítani. Szívesen segítünk és adunk tanácsot a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.


Cikk elmentése PDF formátumban

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.