Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Office 2021? Válassza inkább az Office 2019-et és spóroljon a költségeken!

 • Microsoft
 • Office
 • Termék összehasonlítás

3. 11. 2021

A frissen megjelent Office 2021 megvásárlásán gondolkodik? Erősen ajánljuk, hogy szerezze be helyette inkább az Office 2019-et – szinte ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, és ha az általunk kínált használt szoftvertermékeket vásárolja meg, akár 70%-ot is megtakaríthat a költségekből!

Office 2019 vs Office 2021

Tekintse meg az alábbi táblázatot az Office 2019 és az Office 2021 Professional Plus kiadásának (üzleti ügyfelek számára erősen ajánlott) összehasonlításához:

További részletekért kattintson az egyes tulajdonságok melletti fekete háromszögre.
Tulajdonságok Office 2019 Professional Plus Office LTSC Professional Plus 2021
Alkalmazások
Az Office 2019-hez képest a 2021-es verzió újra bevezeti a OneNote alkalmazást, és hozzáad egy jól ismert, népszerű üzenetküldő alkalmazást – az MS Teams-t.
Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, Publisher, Skype for Business Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, Publisher, Skype for Business, Teams, OneNote
Nyelvek
Az MS Office számos, a Microsoft által hivatalosan támogatott nyelven elérhető.
mindkettőnél ugyanaz: magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és még sok más
Fájlformátumok
Mindkét Office csomaggal ugyanabban a formátumban mentheti, nyithatja meg, importálhatja, exportálhatja és általában kezelheti a fájlokat. Emellett anyanyelvi támogatást nyújtanak a leggyakrabban használt külső formátumokhoz.
mindkettőnél ugyanaz: doc, docx, odt, rtf, pdf, xml, xls, csv, html, pps, ppsx, stb.
OS kompatibilitás
Mindkét Office csomag teljes mértékben kompatibilis a két legújabb Windows operációs rendszerrel, beleértve a szerver megoldásokat is.
mindkettőnél ugyanaz: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019, Windows Server 2022
A támogatás vége
Az Office 2019 csomag 2025 októberéig kap hibajavításokat és biztonsági frissítéseket. Az Office LTSC 2021 csak egy évvel tovább – 2026 októberéig – lesz támogatott.
2025 október 2026 október

Milyen újdonságokat tartalmaz az Office 2021?

Tekintse meg a főbb új funkciókat és fejlesztéseket:

 • MS TEAMS: chat kliens tartalmazza – a legújabb Office csomag tartalmazza az alkalmazást, így nem kell letöltenie a Microsoft Store-ból.
  Fontos
  : Az MS Teams üzleti verziójának használatához továbbra is előfizetés vásárlása szükséges.
 • WORD: prediktív szövegbevitel – javítja az írás sebességét azáltal, hogy a felhasználó által begépelt szó első néhány betűje alapján javaslatokat tesz.
 • EXCEL: dinamikus tömbök – lehetővé teszi több értékből álló tömb fogadását egyetlen képlettel; LET függvény – felgyorsítja az összetett képletek írását azáltal, hogy neveket rendel a számítási eredményekhez.
 • POWERPOINT: új és továbbfejlesztett Bemutató rögzítése funkció – az előadók mostantól videofelvételt készíthetnek egy PowerPoint prezentációról a narrációval, a diák időzítésével, a tintás gesztusokkal és a mutató mozgásával együtt.
 • OUTLOOK: automatikus fordítás – az e-maileket több mint 70 nyelvre fordítja le közvetlenül az e-mail kliensben; a fordítás azonnal megjelenik az eredeti üzenet mellett a postafiókban.
 • Az OpenDocument formátum (ODF) 1.3 támogatása – új szintű kompatibilitást és hozzáférést biztosít számos ODF funkcióhoz.
 • Vizuális frissítés – a legnépszerűbb Office-alkalmazások, köztük a Word, az Excel és a PowerPoint korszerűbb megjelenése.

Összefoglalás

Összefoglalva, az Office 2021 csak néhány új funkciót és néhány olyan fejlesztést hoz, amelyek már a Microsoft 365 előfizetési csomagokban is elérhetőek voltak. Az egyetlen jelentős előnye az Office 2019-hez képest az MS Teams alkalmazás beépítése. Ezért javasoljuk a következő költségtakarékos megoldásokat:

A opció: Válassza az Office 2019-et a 2021 helyett

Ha a vállalkozásának nincs szüksége  az MS Teamsre, egyszerűen nincs értelme beszerezni a legújabb MS Office csomagot – szinte ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az Office 2019, csak magasabb áron.

Érdekli az Office 2019 csomag vásárlása?
Nézze meg ajánlatunkat az Office 2019 kategóriában!
B opció: Válassza a hibrid megoldást

Ha vállalkozásának szüksége van  az MS Teams-re és néhány más Microsoft felhőszolgáltatásra is, az Office 2021 beszerzése helyett fontolja meg a hibrid megoldásba való befektetést: Office 2019 Professional Plus + Microsoft 365 Business Basic!

 • Office 2019 Professional Plus – a vállalati használatra szánt örökös termék minden fejlett funkcióját biztosítja, beleértve az összes klasszikus asztali alkalmazást, a központosított telepítést, a Remote Desktop Services kompatibilitást.
 • Microsoft 365 Business Basic – az MS Teams, a felhőalapú tárolás, az egyéni e-mail domain és még sok más funkciót ad hozzá az Ön informatikai infrastruktúrájához.

E két termék kombinációja a Microsoft 365 Business Premium csomaghoz hasonlóan fedezi vállalkozása igényeit, miközben jelentősen csökkenti a szoftverekkel kapcsolatos kiadásait – tekintse meg az alábbi TCO (Total Cost of Ownership) összehasonlító grafikont, hogy lássa, milyen gyorsan válhat előnyössé ez a hibrid megoldás vállalkozása számára:

TCO-összehasonlítás az örökös, a hibrid és az előfizetéses megoldás között 5 év alatt:

A hibrid megoldás a Microsoft 365 előfizetési csomaghoz képest kevesebb, mint másfél év alatt megtérül – minél tovább használja, annál több pénzt takarít meg a vállalat!

Érdekli a hibrid megoldás, de nem tudja, melyik a megfelelő az Ön számára?
Lépj velünk kapcsolatba, és segítünk Önnek eldönteni!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.