Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Hírek

Maradjon naprakész a Forscope legfrissebb híreivel!

Rólunk

A Forscope 2016 óta jelen van a piacon, és napjainkban a másodlagos szoftverek legnagyobb brókere Kelet-Közép-Európában. Ismert gyártók (főként Microsoft és Autodesk) szoftvereit forgalmazzuk, és ügyfeleinket akár 70%-os megtakarításhoz is hozzásegítjük. A Forscope központja Brnóban, Csehország második legnagyobb városában van. Emellett kilenc további európai uniós tagállamban is képviseltetjük magunkat. Vállalatunk hivatalos Microsoft Partner és ISO 9001:2015 és ISO 27001 szabvány szerinti tanúsítványokkal rendelkezik.

Sajtóközlemények

Case study

A SoftwarePro új neve Forscope


Cégünk tovább terjeszkedik! 2022. október elején a szlovák másodlagos szoftverpiac vezető cége, a SoftwarePro cégünk tulajdoűba került. Az akvizíció által, a közös know-how-nak köszönhetően tovább tudjuk növelni ügyfeleink elégedettségét.

"A SoftwarePro a legnagyobb szlovák szereplő a másodlagos szoftverek terén, ezért nagyon örülünk, hogy csatlakoznak a Forscope-hoz. Vállalatunk folyamatosan növekszik, és ismét egy fontos lépést tettünk előre. Meg vagyunk győződve róla, hogy ennek az akvizíciónak köszönhetően még közelebb kerülünk hosszú távú célunk eléréséhez: a lehető legnagyobb anyagi megtakarítás ügyfeleink számára.

Jakub Šulák
Forscope vezérigazgatója

Cégünk növekedésének új fejezetét írjuk, és nagyon izgatottan várjuk, mit hoz még a jövő!

Lépjen kapcsolatba velünk

Case study

A Software Deals nevet vált Forscope-ra!

Miért változtatjuk meg a nevünket?

Cégünk átnevezésének és újraalkotásának gondolata már több mint másfél éve megfordult a fejünkben. Úgy éreztük, váltásra van szükség az ügyfelek igényeihez igazított, még jobb és szélesebb körű szolgáltatások nyújtásának érdekében. Szeretnénk egyértelműen megkülönböztetni magunkat a másodlagos szoftverpiac más vállalataitól is, mivel a megbízhatatlan szoftverértékesítőkkel való összetévesztés felesleges problémákat okoz.

Az átnevezés másik fontos oka az volt, hogy a márkánk egyesíteni szerettük volna mind a 11 európai piacon, amelyen a cégünk jelen van.

Az új név és logó jobban tükrözi márkánk lényegét és jövőképét, valamint azokat az értékeket, amelyekre építünk. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy jobban védjük márkánkat, mivel a Forscope ma már az Európai Unióban bejegyzett védjegy.

Izgatottak vagyunk mind a jelenlegi, mind a jövőbeli változások miatt (mint például a portfóliónk további bővítése), és reméljük, hogy Ön is élvezni fogja velünk ezt az új utazást!

Mikor történik ez a változás?

Áprilisban. Fokozatosan áthelyezzük webhelyünk összes nyelvű változatát egy új URL-re. Ha a böngészőjébe beírja a www.software-deals.hu webhelyet, automatikusan át lesz irányítva az újra: www.forscope.hu 

Mit jelent ez Önnek - ügyfelünknek?

Az Ön számára az egyetlen különbség az, hogy egy másik névvel rendelkező webhelyet fog látogatni. Ha van fiókja, akkor az át lesz véve az új weboldalra, Ön pedig ugyanazokat a bejelentkezési információkat fogja tudni használni, mint eddig. Az ügyfélszolgálatunk, az ügyfélkezelőnk vagy az irodánk eléréséhez szükséges telefonszámok változatlanok.

Mi más marad változatlan:

  • A Forscope márka az RA Software s r.o. tulajdonában van. Ez ugyanaz a cég, amely a Software Deals márkanévvel rendelkezik
  • Bankszámlaszám 
  • Emberek - nem lesz a cégünk átnevezésével kapcsolatban személyi változás

Ha többet szeretne megtudni, ne habozzon kapcsolatba lépni, örömmel válaszolunk.

Kezdődjön a nagyszerű, megfizethető szoftver szolgáltatásának új fejezete!

Az Ön leendő Forscope csapata

Lépjen kapcsolatba velünk

Case study

Forscope: IceWarp forgalmazó

A Cseh Köztársaságból származó, böngésző-alapú platform hivatalos forgalmazójává váltunk. Az IceWarp a Microsoft 365 és a Google Workspace alternatívája, de jelentősen olcsóbb mindkét megoldáshoz képest – az ára 50%-kal alacsonyabb, mint a Microsoft-termékeké, és 69%-kal alacsonyabb, mint a Google-termékeké. Különösen a középvállalkozások és a közintézmények számára jelenthet hasznos megoldást a csapaton belüli és az egész szervezeten belüli egyszerű együttműködés biztosítására, mindezt kedvező áron.

Az IceWarp ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint versenytársai, azaz főként megosztott dokumentumokon való munkát, online konferenciát, csapatcsevegőt, saját domainre történő e-mailezést, naptárat és még sok mást. Mindezt egyetlen böngészőablakban. Emellett használhatja a mobilalkalmazást is, így szó szerint bárhonnan dolgozhat.

IceWarp felhasználói felület: Email
IceWarp felhasználói felület: Naptár
IceWarp felhasználói felület: TeamChat
IceWarp felhasználói felület: Konferencia
IceWarp felhasználói felület: Dokumentumok
IceWarp felhasználói felület: Jegyzetek
IceWarp felhasználói felület: Irányítópult
 
 
 

"Számunkra logikus lépés volt az IceWarp-pal való együttműködés. Napjainkban néhány ügyfelünk már el sem tudja képzelni a munkanapját irodai alkalmazások nélkül, akár a helyszínen, akár felhőben használják azokat. Emiatt olyan terméket kerestünk a portfóliónkhoz, amely a legjobban képviseli mottónkat (Same value, better price) és fő célunkat - segíteni a vállalatok és közintézmények szoftverköltségeit megtakarítani, amelyet aztán más szükséges beruházásokra fordíthatnak."

Jakub Šulák
Forscope vezérigazgatója

Az IceWarp termék fő előnye nemcsak a kedvezőbb ár, hanem az egyszerű használat, az all-in-one megközelítés és a felhasználói adatok fokozott védelme is– a versenytársakkal szemben az ügyfelek bízhatnak abban, hogy adataik nemcsak védve vannak, hanem kizárólag a felhőalapú tárolási rendszeren belül, más kereskedelmi felhasználás nélkül.

Az IceWarp termékről itt tudhat meg többet.

Lépjen kapcsolatba velünk

Legutóbbi rendezvényeink fénypontjai

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.