Fiók kezelése

Szoftver eladás

Szerezzen pénzt feleslegesé vált szoftveréért!

Lépjen velünk kapcsolatba
Vállalata vagy szervezete olyan örökös szoftvertermékekkel rendelkezik, amelyekre már nincs szüksége? Ha a termékek megfelelnek bizonyos feltételeknek, akkor mi megvásárolhatjuk Öntől!

Mennyit kereshet a szoftvertermékein?

Az összeg, amennyit kaphat, jelentősen eltérő lehet attól függően, hogy milyen termékeket és milyen mennyiségben szeretne eladni. De hogy egy általános képet kapjon, nézze meg az alábbi példát egy szoftver felvásárlásáról.

Hogy lehet az, hogy kínálunk szoftver felvásárlást?

A Forscope egy szoftverbróker, ami azt jelenti, hogy nem csak eladunk szoftvereket, hanem vásárolunk is. Vannak bizonyos feltételek (mind jogi szempontból, mind a mi vállalatunk szempontjából), amelyeknek teljesülniük kell ahhoz, hogy a felvásárlás megtörténhessen, de ezek meglehetősen egyszerűek. Tekintse meg a feltételek listáját:

A szoftver felvásárlás feltételei:

  • Ön egy vállalatot vagy szervezetet képvisel (magánszemélyektől nem vásárolunk szoftvert).
  • Az Ön tulajdonában lévő termékek örökös használatúak (nem előfizetésesek), jogszerűen szerezte őket, és Ön rendelkezik bizonyítékkal a tulajdonjogukról és a hitelességükről.
  • Csak bizonyos szoftvereket tudunk felvásárolni, mivel figyelembe kell vennünk a szoftvertermékek mennyiségét, típusát és a kiadás évét. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével.

Érdekli feleslegessé vált szoftver eladása?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az űrlap mellékletében felveheti a tulajdonában lévő termékek nevének listáját vagy más dokumentációt.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.