Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Értékesítse szoftverét

Váltsa pénzre feleslegessé vált szoftvereit!

Lépjen velünk kapcsolatba
Cége olyan örökös szoftvertermékekkel rendelkezik, amelyekre már nincs szüksége? Ha a termékek megfelelnek bizonyos jogi és technikai feltételeknek, mi örömmel megvásárolhatjuk őket!

Mennyi pénzt kereshet a redundáns szoftvertermékein?

Az összeg, amit kaphat a szoftverek verziójának, mennyiségének illetve a kereslet-kínálatnak a függvénye. A szemléltetés kedvéért, tekintse meg az alábbi példát egy szoftver felvásárlásáról.

Hogyan lehetséges szoftvereket felvásárolni?

A Forscope egy szoftver brókercég, vagyis nem csak értékesítünk, hanem fel is vásárolunk másodlagos szoftvereket. Bizonyos feltételeknek (jogi, illetve vállalatunk üzleti szempontjából) teljesülniük kell ahhoz, hogy a felvásárlás megtörténhessen, de ezek meglehetősen egyszerűek. Tekintse meg a feltételeinket:

A szoftver felvásárlás feltételei:

  • Az eladó egy jogi személy (magánszemélyektől nem vásárolunk szoftvert).
  • Az eladó tulajdonában lévő termékek örökös használatúak (nem előfizetés alapúak), jogszerűen vásárolta, és rendelkezik a megfelelő bizonyítékkal a tulajdonjogukról és a hitelességükről.
  • Csak meghatározott szoftvereket tudunk felvásárolni, figyelembe véve a licenszek mennyiségét, típusát és a kiadás évét. Az említett szoftverek következő verzióinak megvásárlása érdekel minket: Microsoft 2013-as vagy újabb verziók, Autodesk 2011-es vagy újabb verziók, VMware vSphere 7.0 vagy újabb verziók, Oracle 18c vagy újabb verziók, Adobe CS6, SolidWorks, Siemens. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével.

Érdekli feleslegessé vált szoftvereinek értékesítése?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az űrlaphoz csatolhatja az eladásra kínált szoftverek listáját vagy bármely más dokumentumot.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.