Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Forscope Reseller Program

Váljon partnerünkké, és növelje nyereségét!

Regisztráció

Stabil vállalat

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a használt szoftverek eladása terén, és ez idő alatt több, mint 50 000 üzleti ügyfelet láttunk el szoftvertermékekkel Európa-szerte.

Magasabb haszonkulcs

A szokásosnál sokkal magasabb haszonkulcsot élvezhet - csupán a cégünk által szállított szoftvertermékek értékesítésével!

Licencelési tanácsadás

Kiterjedt licencelési ismereteinknek köszönhetően nemcsak a megfelelő, hanem a legolcsóbb megoldást is tudjuk ajánlani bármely szervezet igényeihez igazítva.

Jogi garanciák

A felülvizsgálatra alkalmas dokumentáció mellett élethosszig tartó jogi garanciát nyújtunk, amely biztosítja a kockázatmentes vásárlást.

A legnagyobb a kelet-közép-európai régióban

9 európai országban vannak képviselőink, akik segítenek megtalálni a helyi megoldásokat minden országban.

Referenciák és korábbi projektek

Slovenské elektrárne, a.s.

Elektromos energiaszolgáltató, Szlovákia

Szlovákia legnagyobb energiaszolgáltatója frissíteni akarta az alkalmazottai által használt szoftver régebbi verzióit. A költségmegtakarítás mellett az adataik továbbra is védve vannak a rendszeres biztonsági frissítésekkel, és a termelékenységük is nőhet!

Megtakarítás: 72%

Nemocnica Poprad

Kórház, Szlovákia

A poprádi kórháznak szüksége volt a Microsoft Office termékek újabb verzióinak megvásárlására alkalmazottai számára. Ajánlatunk (amelyet nyilvános pályázaton választottak ki) lehetővé tette, hogy a kórház 80%-kal olcsóbban jusson szoftvertermékekhez, mintha újakat vásároltak volna! A megtakarított össszeget most egy olyan berendezésre fordíthatják, amelyre a betegeknek és az orvosoknak egyaránt nagy szüksége van.

Megtakarítás: 80%

Příbram városa

Város, Csehország

Příbram városának frissítenie kellett belső kommunikációs szerverszoftverét. A tőlünk vásárolt termékekkel több mint 5 300 000 Ft-ót takarítottak meg, ami - hogy érzékeltessük - megfelel annak az összegnek, amelyet a műemlékük - a gránit szökőkút - javítására fognak költeni.

Megtakarítás: 5 300 000 Ft

Národná diaľničná spoločnosť

Nemzeti Autópálya Vállalat, Szlovákia

A szlovákiai autópályák építésére összpontosító állami vállalatnak szüksége volt a szerver-infrastruktúra bővítésére. A licencelési ismereteinknek köszönhetően sokkal olcsóbb opciót tudtunk biztosítani, mint amit eredetileg kértek, így rengeteg kiadást spóroltunk meg nekik!

Megtakarítás: 77%
Mutass referenciákat

Együttműködés és hitelesítés

WEBINÁR

Hogyan érhet el háromszor nagyobb haszonkulcsot használt szoftverek eladásával az ügyfelek számára?

Tudja meg webináruk keretében!
Kérjük, vegye figyelembe: a webinárok angol nyelven vannak.
Előadja
Mateusz Drozdowski

Mateusz Drozdowski

Product Manager

Regisztráljon a Forscope Viszonteladói Programra

  • Akár 50%-kal alcsonyabb termékárak
  • BSA tanúsítvánnyal rendelkező szakember által végzett licencelési konzultációk a projektekhez
  • Számlával történő fizetés lehetősége
  • Elkötelezett kapcsolattartó
  • Tamogatás a jogi dokumentációk elkészítésében a különböző projektekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

GYIK

Microsoft-partnerek vagyunk, nem jelent majd problémát számunkra a használt szoftverek értékesítése?

Sok hosszú távú viszonteladó partnerünk van, akik egyben Microsoft-partnerek is, és tudomásunk szerint ez soha nem okozott problémát. Gyakran használják a mi megoldásunkat alternatív ajánlat benyújtására. A felesleges szoftvertermékeket is felvásárolhatjuk, ami még versenyképesebbé teszi az ajánlatukat. Ráadásul mi magunk is Microsoft-partnerek vagyunk.

Pontosan mit fogunk kapni, miután megrendeltük a terméket?

Egy digitális tanúsítványt fognak kapni, amely tartalmazza a megvásárolt termékek összes szükséges dokumentációját. A Végleges ügyféladatok funkciónak köszönhetően ez a tanúsítvány az Önök és az ügyfeleik számára is ki lesz állítva (az ügyfél saját adataival). Az ügyfelek számára kiállított tanúsítványon Önök beszállítóként kerülnek feltüntetésre. Továbbá a termékek letöltésére, telepítésére és aktiválására vonatkozó utasításokat is kapnak.

Legális a használt szoftver használata?

A CJEU (az Európai Unió Bírósága) 2012-ben úgy döntött, hogy a használt szoftverek értékesítése legális. A használt szoftverek jogi hátteréről még többet megtudhat itt. Élethosszig tartó jogi garanciát is vállalunk. Ha használt szoftverekről és auditokról szeretne tájékozódni, olvassa el a cikkünket.

A megvásárolt termékek kapnak biztonsági frissítéseket?

Igen, termékeink megkapják a gyártó által kiadott összes biztonsági frissítést, az adott termékre meghatározott életciklus irányelvnek megfelelően. Termékeink ugyanazokkal a funkciókkal és technikai támogatással rendelkeznek, mint a Microsoft vagy bármely más szoftvergyártó által biztosított termékek.

Hogyan működik a szoftverfelvásárlás?

Van olyan ügyfele, aki felesleges szoftverrel rendelkezik? Küldjön nekünk egy listát a termékeikről, és mi felajánlunk egy árat, amiért hajlandóak vagyunk megvásárolni őket. Az egész felvásárlási folyamatot közvetlenül mi intézzük, és ha minden feltétel teljesül, és a felvásárlás sikerül, Ön jutalékot kap a tranzakció elősegítéséért!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.