Fiók kezelése

Forscope Reseller Program

Váljon partnerünkké, és növelje nyereségét!

Regisztráció

Stabil vállalat

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a használt szoftverek eladása terén, és ez idő alatt több, mint 50 000 üzleti ügyfelet láttunk el szoftvertermékekkel Európa-szerte.

Magasabb haszonkulcs

A szokásosnál sokkal magasabb haszonkulcsot élvezhet - csupán a cégünk által szállított szoftvertermékek értékesítésével!

Licencelési tanácsadás

Kiterjedt licencelési ismereteinknek köszönhetően nemcsak a megfelelő, hanem a legolcsóbb megoldást is tudjuk ajánlani bármely szervezet igényeihez igazítva.

Jogi garanciák

A felülvizsgálatra alkalmas dokumentáció mellett élethosszig tartó jogi garanciát nyújtunk, amely biztosítja a kockázatmentes vásárlást.

A legnagyobb a kelet-közép-európai régióban

9 európai országban vannak képviselőink, akik segítenek megtalálni a helyi megoldásokat minden országban.

Referenciák és korábbi projektek

Hell Energy

A HELL ENERGY egy 2006-ban alapított, 100%-ban magyar márka. 2010-re a helyi piac vezetőjévé vált. Jelenleg a vállalat több mint 50 országba exportálja termékeit, és robbanásszerű terjeszkedést valamint növekvő globális népszerűséget tapasztal. A velünk való együttműködésnek köszönhetően a vállalat 23%-ot takarított meg egy olyan szoftveres megoldáson, amely főként MS Windows Server termékeket tartalmazott.

Megtakarítás: 23%

Slovenské elektrárne, a.s.

Elektromos energiaszolgáltató, Szlovákia

Szlovákia legnagyobb energiaszolgáltatója frissíteni akarta az alkalmazottai által használt szoftver régebbi verzióit. A költségmegtakarítás mellett az adataik továbbra is védve vannak a rendszeres biztonsági frissítésekkel, és a termelékenységük is nőhet!

Megtakarítás: 72%

Nemocnica Poprad

Kórház, Szlovákia

A poprádi kórháznak szüksége volt a Microsoft Office termékek újabb verzióinak megvásárlására alkalmazottai számára. Ajánlatunk (amelyet nyilvános pályázaton választottak ki) lehetővé tette, hogy a kórház 80%-kal olcsóbban jusson szoftvertermékekhez, mintha újakat vásároltak volna! A megtakarított össszeget most egy olyan berendezésre fordíthatják, amelyre a betegeknek és az orvosoknak egyaránt nagy szüksége van.

Megtakarítás: 80%

Národná diaľničná spoločnosť

Nemzeti Autópálya Vállalat, Szlovákia

A szlovákiai autópályák építésére összpontosító állami vállalatnak szüksége volt a szerver-infrastruktúra bővítésére. A licencelési ismereteinknek köszönhetően sokkal olcsóbb opciót tudtunk biztosítani, mint amit eredetileg kértek, így rengeteg kiadást spóroltunk meg nekik!

Megtakarítás: 77%
Mutass referenciákat

Együttműködés és hitelesítés

WEBINÁR

Hogyan érhet el háromszor nagyobb haszonkulcsot használt szoftverek eladásával az ügyfelek számára?

Tudja meg webináruk keretében!
Kérjük, vegye figyelembe: a webinárok angol nyelven vannak.
Előadja
Mateusz Drozdowski

Mateusz Drozdowski

Product Manager

Regisztráljon a Forscope Viszonteladói Programra

  • Akár 50%-kal alcsonyabb termékárak
  • BSA tanúsítvánnyal rendelkező szakember által végzett licencelési konzultációk a projektekhez
  • Számlával történő fizetés lehetősége
  • Elkötelezett kapcsolattartó
  • Tamogatás a jogi dokumentációk elkészítésében a különböző projektekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

GYIK

Microsoft-partnerek vagyunk, nem jelent majd problémát számunkra a használt szoftverek értékesítése?

Sok hosszú távú viszonteladó partnerünk van, akik egyben Microsoft-partnerek is, és tudomásunk szerint ez soha nem okozott problémát. Gyakran használják a mi megoldásunkat alternatív ajánlat benyújtására. A felesleges szoftvertermékeket is felvásárolhatjuk, ami még versenyképesebbé teszi az ajánlatukat. Ráadásul mi magunk is Microsoft-partnerek vagyunk.

Pontosan mit fogunk kapni, miután megrendeltük a terméket?

Egy digitális tanúsítványt fognak kapni, amely tartalmazza a megvásárolt termékek összes szükséges dokumentációját. A Végleges ügyféladatok funkciónak köszönhetően ez a tanúsítvány az Önök és az ügyfeleik számára is ki lesz állítva (az ügyfél saját adataival). Az ügyfelek számára kiállított tanúsítványon Önök beszállítóként kerülnek feltüntetésre. Továbbá a termékek letöltésére, telepítésére és aktiválására vonatkozó utasításokat is kapnak.

Jogszerű e a másodlagos szoftver használata?

Igen, az. Az EU/EGT-piacon belül örökös (perpetual) szoftvert vásárló ügyfél (az uniós jog értelmében) átruházhatja a megvásárolt szoftverpéldány tulajdonjogát másra. Az ilyen tevékenységhez nem szükséges a szoftver szerzői jogtulajdonosának (pl. a Microsoftnak) a hozzájárulása vagy engedélye, mivel jogi értelemben az ő terjesztési joga az első eladás alkalmával kimerült. Egyszerűbben fogalmazva, ez hasonlóan működik, mint amikor egy könyvet vásárol - ha egyszer elolvasta, szabadon eladhatja a példányát bárki másnak (de ha tízszer lefénymásolja, azokat már nem). A gyártónak nincs joga befolyásolni, hogy ön kinek adja el a jogszerűen megvásárolt példányát a jövőben. A szoftverrel ugyanez a helyzet – miután eltávolította az eredeti tulajdonos eszközéről az ő példánya(i)t, szabadon eladható(k) másnak.

További információkért olvassa el A használt szoftverek jogi háttere című cikkünket.

A másodlagos szoftverek kapnak frissítéseket (biztonsági javításokat, módosításokat) a szoftver gyártójától?

Igen, kapnak. A másodlagos szoftvertermékek a gyártó által kiadott összes biztonsági frissítést, módosítást és biztonsági javítást megkapják, az egyes termékek életciklusának megfelelően. Ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek és ugyanaz a műszakii támogatást kap a gyártó által, legyen az Microsoft vagy bármely más szoftvergyártó. Nincs különbség a tőlünk vásárolt másodlagos szoftverek frissítései és közvetlenül, a szoftvergyártó által értekesített új szoftverek között. Ha bármely gyártó mégis próbál ilyen különbségét tenni, az jogellenes.

Hogyan is néz ki a szoftverfelvásárlási folyamat?

Minden buy-up ügylet úgy kezdődik, hogy egy vállalat vagy szervezet elküldi nekünk az eladni kívánt szoftvertermékek listáját. Miután beszerzési vezetőnk ezt elfogadta, ajánlatot kapnak tőlünk. Ugyanakkor arra kérjük őket, hogy adjanak további információt a szoftvertermékekről, és nyújtsanak át minden szükséges dokumentumot, amely igazolja annak tulajdonjogát. Ezeket a dokumentumokat mindig csatolni kell ahhoz, hogy az átruházás teljesen jogszerű legyen. Szükség esetén a tulajdonjog-átruházás minden lépésében segítjük a vállalatokat, hogy ez a lehető legzökkenőmentesebben menjen. Miután minden dokumentumot összegyűjtöttünk és a szerződést aláírtuk, a vállalat kiállítja a számlát, és leszállítja nekünk a termékeket.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.