Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

NordVPN Teams Advanced – 1 hónap

gb|upper
angol
product-img-forscope-NordVPN-Teams-Advanced@0.5x
A kép csak illusztráció. A terméket csomagolás nélkül szállítjuk.
Válasszon verziót:
raktáron Nincs raktáron
Kézbesítés:
 • E-mailben
  Futárszolgálattal
 • Kérésre Két munkanapon belül 1-2 munkanapon belül 5 percen belül
 • Ingyenes házhozszállítás
Egyéb ajánlataink:
5 100 Ft 4 900 Ft 3 858 Ft Áfa nélkül (27%)
Az ügyfeleink 96% -a javasolja a forscope.hu webhelyen történő vásárlást
Aktív kapcsolatok maximális száma:
6
Licenc fajtája:
teljes verzió
Disztribúció formája:
előfizetéses; elektronikus tanúsítvány
Licenc érvényességének hossza:
1 hónap
Telepítési eljárás:
telepítés a gyártó telepítőfájljából (a fájl letöltéséhez linket biztosítunk)
Architektúra:
32/64 bit
Operációs rendszer kompatibilitása:
Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Nyelv:
angol
 • Licenc tanúsítvány
 • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
 • Telepítőfájl letöltése
Operációs rendszer:
Windows 7, 8, 8.1, 10; macOS 10.10 (Yosemite) vagy későbbi verziók; Android 4.1 (Jelly Bean) vagy későbbi verziók, iOS 10.0 vagy későbbi verziók, Linux

NordVPN Teams Advanced – 1 hónap

Férjen hozzá biztonságosan a vállalati adatokhoz – bárhol is legyen

Csatlakozzon biztonságosan a világ több mint 3000 szerveréhez, és válasszon több mint 20 választható szerver hely közül a NordVPN csúcskategóriás üzleti megoldásával – a NordVPN Teams-el. A szolgáltató globális infrastruktúrája lehetővé teszi a csapata számára, hogy könnyen elérje a nemzetközi tartalmat, elvégezhesse a minőségbiztosítási teszteket és értékelje a nemzetközi marketing kampányokat.

Engedélyezés

Egy licenccel egyidejűleg akár 6 eszközt is titkosíthat – a NordVPN legnépszerűbb modern asztali és mobil operációs rendszerekhez nyújt alkalmazásokat: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, mitöbb titkosított proxy kiterjesztéseket a Chrome és a Firefox számára, így könnyedén megvédheti különféle eszközeit.

Jellemzők

Kezelés

Az intuitív Vezérlőpult segítségével teljes mértékben átveheti a biztonsági platform irányítását.

 • Vezérlőpult – felhasználói fiókok kezelése, engedélyek vezérlése, átjárók létrehozása – mindezt egy központi vezérlőpultból.
 • Egyéni átjárók – hozzon létre átjárókat, amelyek külön csoportoknak és vállalati ágaknak vannak szentelve. Rendeljen hozzá sajátos vállalati kiszolgálókat, válassza ki a virtuális helyeket, és határozza meg, hogy mely csoporttagok férhetnek hozzá bizonyos átjárókhoz.
 • Kijelölt szerverek – építsen biztonságosabb hálózatot fix IP-cím megszerzésével, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a hozzáférés és az integrációk, például a tűzfalak és a felhők számára. Ez lehetővé teszi az alkalmazottak számára az erőforrások biztonságos távoli felhasználását és a hozzáférés ellenőrzését.

FONTOS: A kijelölt szerverek nem részei a NordVPN Teams Advanced terméknek, de itt külön megvásárolhatók.

 • Tevékenység figyelése – ellenőrizze, hogy alkalmazottai online vannak-e, és hogy milyen átjárókat használnak mindenkor.
 • Skálázható platform – méretezheti a NordVPN Teams alkalmazást miközben szervezete növekszik. Felhasználói licenceket, kijelölt kiszolgálókat és vállalati átjárókat adhat hozzá.

Hálózat és biztonság

Védje távoli csoportjait testreszabható és könnyen használható vállalati hálózati biztonsággal.

 • Sebesség – A NordVPN Teams hatalmas szerverinfrastruktúrát kínál a világ 33 országában. A széles szerverhálózat zavartalan teljesítményt nyújt, függetlenül attól, hogy Ön és munkatársai hol tartózkodnak.
 • Távoli hozzáférés – útközben is kényelmesen hozzáférhet a vállalati erőforrásokhoz. Akár otthon, akár megosztott munkakörnyezetben vagy konferencián dolgozik, a VPN lehetővé teszi az üzleti adatok biztonságos elérését.
 • Nemzetközi tartalom – a nemzetközi szerverek kiterjedt választéka lehetővé teszi cége számára, hogy külföldi piacokat kutassanak és figyelemmel kísérjék a tartalmakat úgy, mint a helyiek.
 • Korszerű titkosítás – egyetlen kattintással védheti meg az eszközeit. A NordVPN Teams titkosítja az összes internetes forgalmat az AES 256 bites titkosítással, amelyet a világ legjobb biztonsági szakértői használnak.
 • Kijelölt NordVPN Teams értékesítési képviselő – elérhetőek, hogy a NordVPN Teams minden előnyét kihasználhassa.
 • ANordVPN Teams napi 24 órás támogatása – függetlenül attól, hogy mikor és milyen kérdése van, a NordVPN professzionális, elkötelezett támogató csapata telefonon, e-mailben vagy chaten segít Önnek.

Többplatformos funkciók

Védje meg a hálózathoz csatlakoztatott összes asztali számítógépet, laptopot, táblagépet és telefont. A NordVPN Teams alkalmazások Windows, Android, macOS és iOS-eszközökön érhetők el.

 • Kétfaktoros hitelesítés – további biztonsági réteget biztosíthat a NordVPN Teams számára a Google Authenticator, Authy vagy telefonos hitelesítéssel.
 • Kill switch – ha a kapcsolat akár egy másodpercre is megszakad, a Kill switch megszakítja az eszköz összes internetes forgalmát, biztosítva, hogy egyetlen információja se kerüljön online térbe.
 • Harmadik féltől származó bejelentkezés – nincs szükség újabb online fiók létrehozására. Meglévő adataival bejelentkezhet a NordVPN Teams szolgáltatásba az Azure AD, a GSuite, az Okta és a OneLogin segítségével.

Gondoskodjon vállalata kiemelkedő biztonságáról, és élvezze a nemzetközi helységek előnyeit a NordVPN Teams-szel, a professzionális VPN-szolgáltatással, amely biztonságban tartja adatait és a földrajzi elhelyezkedése sem akadályozza a használatot. Fejlett technológiájának, kiterjedt kiszolgálóhálózatának és elkötelezett támogatásának köszönhetően a NordVPN Teams erős, megbízható és rugalmas védelmet nyújt vállalkozása számára.

Miben különbözik a NordVPN Teams Basic és a Advanced?

Az alábbi táblázatban áttekintheti a két termék közötti különbségeket.

Jellemzők Nord VPN Teams Basic Nord VPN Teams Advanced
Felhőalapú üzleti VPN
Kezelőpanel
Központi számlázás
Kill Switch
Kétfaktoros hitelesítés
SSO (egyszeri bejelentkezés) a Gsuite, Azure Ad, Okta szolgáltatással
Automatikus csatlakozás
Megosztott hozzáférés 35 szerver helyhez
A NordVPN Teams 24/7 kiemelt ügyfélszolgálata
Kiválasztott szerverek megvásárlásának lehetősége
Válasszon 20+ kijelölt szerver hely között
Elkötelezett értékesítési képviselő

Ellenőrizd az elérhetőséget

Összegzés

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

  Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés