Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Windows 10 aktiválása

Ön telepítette a Windows 10-t, amelyet az első bejelentkezést követően 30 napon belül aktiválnia kell. Ne feledkezzen meg az aktiválásról! Ha az operációs rendszert aktiválás nélkül használja, az illegálisnak számít és a gépen lévő adatait kockázatnak teszi ki, mivel azok nincsenek védelem alatt.

Vegye figyelembe: Pillanatnyilag minden Windows licenszünk új és az aktiválás a telepítés során történik meg - ez azt jelenti, hogy nem szükséges az aktiválási útmutató használnia, amennyiben nem fut bele semmilyen hibaüzenetbe a telepítés, illetve a termékkulcs megadása során. Továbbá, ha szeretné a licencét átvinni egyik eszközről a másikra, előbb szükséges deaktiválnia azt (ennek menetéről itt tájékozódhat), majd kövesse az alábbi aktiválási útmutató lépéseit, miután telepítette a Windowst az új eszközre.

Internetes aktiválás

A Windows aktiválásának legegyszerűbb módja az interneten keresztüli aktiválás.

Kövesse az alábbi lépéseket a Windows internetes aktiválásához:

  1. Válassza ki előbb a Frissítés & Biztonság opciót  majd az Aktiválás opcióját (lásd az alábbi képen).
  2. Keresse ki a ‘Másik termékkulcs megadása’ opciót, majd kattintson rá.  Megjelenik egy ablak, amely kérni fogja a termékkulcs megadását.
  3. Adja meg a tőlünk megrendelt termékkulcsot, majd kattintson a Tovább gombra és kövesse a telepítő instrukcióit.

Telefonos aktiválás

Ha az internetes aktiválás valamilyen oknál fogva sikertelen volt, még mindig aktiválhatja a Windows 10-t telefonon keresztül. Hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára a telefonos aktiválás folyamatát, létrehoztuk a félautomata, online telefonos aktiválási platformot, a Letactivate.com -ot, amely segítségével sokkal gyorsabban és könnyedén aktiválhatja a termékét.

A Windows 10 részletes telefonos aktiválási útmutatóját itt találja:

Windows 10 termékek telefonos aktiválási útmutatója

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés