Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

A szoftverlicencek jogszerűségének ellenőrzése

Bízza ránk másodlagos szoftverei jogszerűségének ellenőrzését!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!
Más eladóktól vagy webáruházból szerzett be másodlagos szoftvertermékeket, és bizonytalan a jogszerűségükben? A szoftverek jogszerűségének ellenőrzésére kidolgozott új szolgáltatásunkkal egyszerűen megszüntetheti ezt a bizonytalanságot!

Mit tartalmaz a jogszerűség-ellenőrzési szolgáltatásunk?

Az iparágban elsőként nálunk van lehetőség az öröklicences Office, Windows és Microsoft-szerveres másodlagos szoftvertermékek teljes jogszerűségének ellenőrzésére. Tisztában vagyunk vele, hogy audit esetén számos szervezetnek kihívást jelent mindazt a dokumentációt összegyűjteni, amellyel igazolhatják a jogszabályi előírások teljesítését. Szolgáltatásunk pont ebben segít.

Mikor és miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Szolgáltatásunkat olyan ügyfeleink visszajelzései alapján dolgoztuk ki, akik más eladóktól szereztek be másodlagos szoftvereket, később azonban belátták, hogy nem feltétlenül áll rendelkezésükre az esetleges audithoz szükséges teljes dokumentáció. Volt olyan, aki például csak a licenckulcsot vette meg, de a tényleges szoftverlicencet nem. A Forscope-nál tudjuk, mennyire fontos a szoftverek jogszerűsége, és azért vagyunk, hogy segítsünk!

Ez a szolgáltatás kifejezetten hasznos, ha

  • a másodlagos szoftver gyanúsan alacsony áron lett beszerezve, 
  • a kapott dokumentáció megkérdőjelezhető, 
  • a szállító az EU-n kívüli, vagy olyan webáruház, amelynek nincsen fizikai telephelye vagy azonosítható címe.

Hogyan zajlik az ellenőrzési folyamat?

  1. Első lépésben Ön felveszi velünk a kapcsolatot, és megadja, milyen szoftverlicenceket szeretne ellenőriztetni velünk. 
  2. Miután megkaptuk Öntől a szükséges dokumentumokat, mélyreható ellenőrzéssel megállapítjuk, hogy a licencek jogszerűek és előírásszerűek-e.
  3. Az ellenőrzés eredményéről tájékoztatást küldünk.

Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy nagyon komolyan vesszük a titoktartást. Ezért is kötünk minden ügyfelünkkel titoktartási megállapodást, amely garantálja, hogy a vállalatunkkal megosztott minden információ szigorúan titokban maradjon.

Árazás

Szolgáltatásunk díja az ellenőrizendő licencek számától függetlenül egységesen nettó 37 700 Ft. (ÁFA nélkül), azaz bármely szervezet számára kifejezetten megfizethető és kényelmes megoldást jelent. 

Szeretné elkerülni az esetleges jogi problémákat?

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.