Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Még mindig a Windows 8.1-et használja? Ideje átállni egy újabb operációs rendszerre !

  • Windows
  • Microsoft

1. 12. 2022

A Windows 8.1 felhasználók valószínűleg az év elején kaptak egy emlékeztetőt az operációs rendszertől, hogy a technikai támogatás 2023. január 10-én véget ér (a Microsoft már júniusban kampányt indított ezzel kapcsolatban).

Mivel a támogatás lejárati dátuma nemsokára elérkezik, nagyon ajánlatos, hogy azok a vállalkozások és szervezetek, amelyek még nem frissítettek újabb rendszerre, elkezdjék a csere termék beszerzését. Ellenkező esetben azt kockáztatják, hogy biztonsági frissítések és szoftverjavítások nélküli operációs rendszert használnak, ami könnyen vezethet váratlan hibákhoz, összeomlásokhoz és jogsértésekhez, amelyek visszafordítására nincs mód, ami végső soron adatvesztéshez és termelékenység vesztéshez, vagy még rosszabb esetekhez vezethet.

Jelenleg a számítógépes technológiák fejlődése miatt a Windows 8.1 felhasználók eszközei valószínűleg nem felelnek meg a Microsoft legújabb operációs rendszerének, a Windows 11-nek a hardverkövetelményeinek. Ezért javasoljuk, hogy inkább frissítsen a Windows 10-re, különösen pedig a következő termékre:

A Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

Támogatás vége: 
2025.10.14. (Pro) / 2029.01.09. (Enterprise)

Ez a termék a Microsoft Volume csatornájából származik, és így kiválóan alkalmas bármely üzleti vagy kormányzati szervezet számára – köszönhetően a vállalatoknak szánt funkciók választékának:


A termék jellemzőiről és sajátosságairól a termékleírásban talál további információkat.

Ne feledje, hogy a Windows 8.1 nem fog hirtelen megszűnni a támogatás lejárta után, így a felhasználóknak még 2023 januárja után is van némi mozgásterük az áttérésre. Javasoljuk azonban, hogy ne halogassa túl sok ideig, hogy ne tegye ki feleslegesen sebezhetőségnek az informatikai környezetet.

Segítségre van szüksége a migrálás megtervezéséhez? Lépjen velünk kapcsolatba ingyenes konzultációért!

Nem tudja biztosan, hogy a Pro vagy az Enterprise a megfelelő-e az Ön szervezetének, vagy hogy hány licencre van szüksége? Cégünk ingyenes licencelési tanácsadást biztosít, így ha többet szeretne megtudni a webáruházunkban kínált Windows 10 termékekről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Szívesen segítünk és adunk tanácsot a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.


Cikk mentése PDF formátumban

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.