Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Deloitte tranzakciós audit: Ellenőriztesse termékeink jogszerűségét független szakértőkkel!

 • Jogszerűség

24. 3. 2023

Másodlagos szoftver beszerzését tervezi, azonban tart az ezzel járó jogi kockázatoktól? A Forscope-nál azért vagyunk, hogy segítsünk! Másodlagos szoftvertermékeink kivétel nélkül megfelelnek jogszerűség minden kritériumának, audit-biztosságukért garanciát vállalunk. További extra biztosítékként azonban a Deloitte tanácsadó cég tranzakciós auditja is igénybe vehető a vállalatunktól rendelt másodlagos szoftverekhez.

A másodlagos szoftverlicencek tranzakciós auditja

A Deloitte tranzakciós auditja tökéletes biztosíték a másodlagos szoftverekkel szemben legszigorúbb követelményeket támasztó ügyfeleink számára. Az audit tanúsítja, hogy a tranzakció teljesen biztonságos, és hogy a másodlagos szoftverek átadott licencei és kapcsolódó jogi dokumentációja teljesíti a jogszabályokban előírt összes feltételt, továbbá igazolja a szoftvertulajdonjog átruházásának megfelelőségét is.

Hogyan zajlik a tranzakciós audit?

 1. Ügyfelünk kérésére vállalatunk átadja a megrendelt termékek jogi dokumentációját a Deloitte-nak.
 2. A megkapott jogi dokumentáció alapján a Deloitte igazolási eljárást folytat le, amelyben a következőket vizsgálja:
  1. az eredeti engedélyes az Európai Unióban vagy az Európai Gazdasági Térségben honos jogalany-e;
  2. az eredeti szoftverlicenc örökös licenc-e;
  3. vannak-e olyan dokumentumok, amelyek alapján megállapítható, hogy az eredeti licencadó számára történt-e fizetés a szoftvermásolat(ok)ért, és ha igen, akkor milyen összegben;
  4. a benyújtott jogi dokumentáció tartalmazza-e az eredeti vásárló kötelezettségvállalását, hogy saját szervezetében eltávolítja/megsemmisíti a szoftver összes korábbi példányát, felhagy a szoftver használatával, és megakadályozza a további használatot.
 3. A fenti jogi dokumentációt a Deloitte auditjelentésével együtt bocsátjuk ügyfelünk rendelkezésére.

Árazás

A tranzakciós audit díja az adott projekt feltételeitől függ. Ha szolgáltatásunk felkeltette érdekődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyedi ajánlatot adunk Önnek.

A Deloitte szakértelme

A Deloitte könyvvizsgálati és biztosítási szolgáltatásokat, konzultációt, jogi és pénzügyi tanácsadást, kockázatkezelést, adózási és egyéb kapcsolódó szolgáltatást nyújt ügyfelei számára világszerte. Vegye igénybe szakértelmüket és minőségbiztosítási szolgáltatásukat! A Deloitte auditjelentésének alaposságára és megbízhatóságára bizton számíthat.

 


Cikk elmentése PDF formátumban

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.