Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Szlovák villamosenergia -társaság: a szoftverköltségek több mint 70% -át megtakarította!

4. 8. 2021

Néha nehéz lehet elképzelni valós példák nélkül, hogy mennyit spórolhat a szoftvereken vállalata, amennyiben tőlünk rendel. Ezért ügyfelünk beleegyezésével készítettünk egy összefoglalót egy nemrég –2021. februárban– elkészült projektről. A projekt részleteit lent találja.

Szoftvermegoldás egy szlovák áramszolgáltató vállalatnak

Ügyfél

Slovenské elektrárne, a.s.

A 2002-ben alapított Slovenské elektrárne villamosenergiát szolgáltat mind az ipari szektornak, mind a háztartásoknak 3 európai országban. A vállalat több, mint 3 500 alkalmazottal rendelkezik és legnagyobb szlovák cég volt 2015-ben a Forbes magazin szerint.

Termékek

Eredetileg igényelt termékek

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Kínált termékek

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Mivel a Visio 2010 és a Project 2010 támogatása 2020-ban megszűnt, az ügyfél frissíteni akarta a szoftvert, hogy érzékeny adatai teljes mértékben védettek maradjanak. Eredetileg 300 darabot igényeltek a Visio és a Project 2019 mind Standard, mind Professional kiadásaiból. Mivel a legolcsóbb megoldás az volt számukra, hogy az összes terméket Professional kiadásként vásárolják meg, meggyőztük őket, hogy éljenek a lehetőséggel és még többet spóroljanak.

Ez a szituáció nem idegen számunkra, mivel néhány terméket jelentősen egyszerűbb nagy tételben beszerezni, mint a többit. Így van értelme, hogy egy átfogóbb kiadást/verziót kínáljunk ügyfeleinknek, mivel több funkciót kapnak, miközben kevesebbet fizetnek!

Megtakarítás

Ügyfelünk teljes megtakarítása hihetetlen 72%-ot ért el, ami azt jelenti, hogy több százezer euróval kevesebbet fizettek, mintha a szokásos piaci áron vásárolták volna a termékeket. Tekintse meg lenti táblázatban az egyes termékeknél megtakarított költségek összegét, valamint az egész projekt teljes megtakarítását:

Termék neve MENNYISÉG MEGTAKARÍT*
Visio 2019 Professional 150 db 68%
Project 2019 Professional 270 db 73%
  ÖSSZESEN A teljes költség 72%-a
*a szokásos piaci árhoz képest

A weboldalunkon található termékárak akkor érvényesek, ha csak néhány darabot rendel, viszont nagyobb projektek esetén (legalább 700 000 Ft értékben) nagyon vonzó egyedi árajánlatokat tudunk készíteni Önnek.

Érdekel személyreszabott szoftvermegoldás? Lépj velünk kapcsolatba!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.