Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

A SoftwarePro a Forscope részévé válik!

  • Forscope hírek

26. 10. 2022


A SoftwarePro egyesült a használt szoftverek kelet-európai piacának első számú szereplőjével, a cseh Forscope vállalattal, és ezentúl e márkanév alatt fog működni.

Ez a változás október elején történt, és számos előnnyel jár a SoftwarePro ügyfelei számára:

Szélesebb termékportfólióból történő válogatás

A Microsoft-termékek kibővített választéka mellett lehetőség lesz például állandó Autodesk-licencek közül is választani, amelyek különösen a műszaki szakterületek komplex tervezési javaslataihoz alkalmasak.

Vonzóbb árak a kiválasztott termékek esetében és jobb készletelérhetőség

A jobb kiinduló tárgyalási pozíció lehetővé teszi számunkra, hogy a szoftvereket vonzóbb áron kínáljuk, és növeljük a készletek elérhetőségét, ami nagyobb mennyiségű licenc megvásárlását teszi lehetővé.

E-shopon keresztüli vásárlási lehetőség

Amellett, hogy a termékeket a kijelölt értékesítési menedzserén keresztül is megvásárolhatja, lehetőség lesz a termékek megvásárlására az e-shopon keresztül is, amely itt található. A termékek többségénél lehetőség van az expressz kézbesítésre, így a vásárlás után nem kell hosszasan várakozni.

Kiterjedtebb információk és anyagok a használt szoftverekről (cikkek, videók, webináriumok)

A megosztott know-how-nak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a használt szoftverekkel kapcsolatban sok hasznos információt nyújtsunk az ügyfeleknek ingyenes online webináriumokon, a Blog részben található cikkeken vagy a YouTube-on található videókon keresztül.

Fontos: A kapcsolattartó személy megváltozott

Újabban minden kommunikációt a Forscope területi értékesítési vezetője, Adorján Harmse ([email protected], telefon: +36 30 792 7373) kezel, aki szükség esetén segítséget nyújt a termékválasztásban, a közbeszerzési előírások terén, vagy tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy a vállalatok hogyan kaphatnak pénzt a már nem használt szoftvereikért.


Kérdése van a használt szoftverrel vagy a Forscope céggel kapcsolatban? Kérjük, tekintse meg a GYIK részt!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.