Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

A Software Deals nevet vált Forscope-ra!

  • Forscope hírek
  • Sajtóközlemény

26. 3. 2020

Miért változtatjuk meg a nevünket?

Cégünk átnevezésének és újraalkotásának gondolata már több mint másfél éve megfordult a fejünkben. Úgy éreztük, váltásra van szükség az ügyfelek igényeihez igazított, még jobb és szélesebb körű szolgáltatások nyújtásának érdekében. Szeretnénk egyértelműen megkülönböztetni magunkat a másodlagos szoftverpiac más vállalataitól is, mivel a megbízhatatlan szoftverértékesítőkkel való összetévesztés felesleges problémákat okoz.

Az átnevezés másik fontos oka az volt, hogy a márkánk egyesíteni szerettük volna mind a 11 európai piacon, amelyen a cégünk jelen van.

Az új név és logó jobban tükrözi márkánk lényegét és jövőképét, valamint azokat az értékeket, amelyekre építünk. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy jobban védjük márkánkat, mivel a Forscope ma már az Európai Unióban bejegyzett védjegy.

Izgatottak vagyunk mind a jelenlegi, mind a jövőbeli változások miatt (mint például a portfóliónk további bővítése), és reméljük, hogy Ön is élvezni fogja velünk ezt az új utazást!

Mikor történik ez a változás?

Áprilisban. Fokozatosan áthelyezzük webhelyünk összes nyelvű változatát egy új URL-re. Ha a böngészőjébe beírja a www.software-deals.hu webhelyet, automatikusan át lesz irányítva az újra: www.forscope.hu 

Mit jelent ez Önnek - ügyfelünknek?

Az Ön számára az egyetlen különbség az, hogy egy másik névvel rendelkező webhelyet fog látogatni. Ha van fiókja, akkor az át lesz véve az új weboldalra, Ön pedig ugyanazokat a bejelentkezési információkat fogja tudni használni, mint eddig. Az ügyfélszolgálatunk, az ügyfélkezelőnk vagy az irodánk eléréséhez szükséges telefonszámok változatlanok.

Mi más marad változatlan:

  • A Forscope márka az RA Software s r.o. tulajdonában van. Ez ugyanaz a cég, amely a Software Deals márkanévvel rendelkezik
  • Bankszámlaszám 
  • Emberek - nem lesz a cégünk átnevezésével kapcsolatban személyi változás

Ha többet szeretne megtudni, ne habozzon kapcsolatba lépni, örömmel válaszolunk.

Kezdődjön a nagyszerű, megfizethető szoftver szolgáltatásának új fejezete!

Az Ön leendő Forscope csapata

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.