Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

OneSAM – egyetlen platform a telepítési fájlok számára

24. 3. 2023

A Forscope-nál folyamatosan fejlesztjük rendszereinket és szolgáltatásainkat, hogy az ügyfélélményt a lehető legkényelmesebbé és legkellemesebbé tegyük.

A OneSAM-et azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink minél gyorsabban tudják használni a megrendelt szoftver termékeket.

Mi az a OneSAM és mire használható?

A OneSAM, vagyis a One Software Asset Management (egységes szoftvereszköz-kezelés), egy webes platform, amelyen az ügyfelek a cégünktől vásárolt másodlagos szoftverek telepítőfájljait találhatják meg. Bejelentkezéshez a megrendelés száma és a megrendeléshez tartozó e-mail-cím használható. Ezáltal ügyfeleink pontosan az általuk megvásárolt termékek telepítéséhez szükséges fájlokhoz férhetnek hozzá.

A platformról a felhasználók közvetlenül az aktuális eszközükre tölthetik le a telepítőfájlokat vagy létrehozhatnak egy (48 óráig érvényes) ideiglenes linket valamely másik eszközre történő letöltéshez. A OneSAM minden olyan országban érthető, ahol a Forscope jelen van: jelenleg 12 nyelv közül lehet választani (az oldal tetején).

A korábbi verzióra váltás most még egyszerűbb!

A downgrade jogoknak köszönhetően a közelmúltban lehetővé tettük a megvásárolt szoftverek korábbi verziói telepítőfájljainak letöltését is. Minden olyan másodlagos szoftvertermék esetében, amelyhez ilyen jogok járnak, az ügyfelek a főverzió alatt találják ezt a lehetőséget:

A korábbi verzióra való visszaváltás olyan végfelhasználói jog, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szoftvert egy régebbi verzióra állítsák vissza. Ha például az ügyfél Windows Server 2022 Standardot vásárolt, akkor visszaválthat Windows Server 2019 Standardra vagy Windows Server 2016 Standardra (de ezek nem használhatók egyszerre). A downgrade jogok minden mennyiségi licencelésű termékre (szervertermékek, MS Office stb.) érvényesek, és nagyszerű lehetőséget jelentenek a projekt aktuális igényeinek leginkább megfelelő szoftververzió használatára.

Dedikált portál komplex projektek számára

Meghatározott körülmények között létrehozhatunk egy fejlettebb tartalmakat (például a cégünktől vásárolt másodlagos szoftverek jogi dokumentációit és termékkulcs-tanúsítványait) kínáló projektspecifikus OneSAM portált is. Az ilyen portál különösen hasznos az olyan projektek esetében, amelyekhez a Microsoft VLSC (Volume Licensing Service Center) vagy egyéb szoftvereszköz-kezelő platformokra van szükség, mivel alternatívát jelenthet a közvetlenül a szoftvergyártók által kínált megoldásokkal szemben.

Van olyan projektje, amely átfogóbb megközelítést igényel az eszközgazdálkodás terén? Forduljon hozzánk, hogy megvizsgáljuk, projektje megfelel-e a követelményeknek!

Segítségre van szüksége az OneSAM-mel kapcsolatban?

Forduljon hozzánk, részletes útmutatót és további információkat adunk chaten vagy e-mailen.

 


Cikk elmentése PDF formátumban

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.