Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Jön az Office 2019 – mit lehet tudni róla?

  • Microsoft
  • Office

29. 8. 2018

Mostanáig a Microsoft nagyon titkolózott azzal kapcsolatban, hogy is fog kinézni az Office 2019 és milyen újdonságokat fog tartalmazni. A nyilvánosságra hozott adatokból tudhatjuk, hogy az új Office verzió alapját az Microsoft 365 kódja fogja képezni és tartalmazni is fogja ugyanazokat a funkciókat, amelyeket az Office 2016 megjelenése óta hozzáadtak az Microsoft 365-höz. Nézzük meg közelebbről, milyen változásokra és új funkciókra lehet számítani.

Új felhasználói kezelőfelület

A Microsoft egyesíti az alkalmazások megjelenését, funkcióit, valamint online verzióit az egyes platformokon, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen. Az Outlook változása valószínűleg a leginkább látható, mivel ezután képesek leszünk rendszerezni a bejövő e-mailek nézetét beszélgetések, témák vagy prioritások alapján.

Skype for Business

Az Office 2019 alapértelmezett kommunikációs kliense a Microsoft Teams lesz. A Skype for Business kliens opcionálisan telepíthető lesz, ámbár továbbra is támogatott marad - ez különösen fontos azok számára, akik még nem váltottak Microsoft Teamre.

Új árazás

Az új Office csomagot megvásárolva Ön egy örökké érvényes licenszhez jut hozzá, ami azt jelenti, hogy a programot addig használhatja, amíg akarja. Mivel a termék “élethosszig” érvényes, ezért a Microsoft 10%-kal megemelte az árát.

A négy fő applikáció új funkcióinak áttekintése

Csak Windows 10 rendszerrel kompatibilis

A program rövidebb támogatási idejének bejelentésével együtt (7 év, az Office 2016 10 évéhez képest) a Microsoft bejelentette, hogy az Office 2019 csak a Windows 10 operációs rendszeren fut majd.

Pánikra azonban nincs oka, ugyanis megvásárolhatja még a korábbi verziókat is (pl.: Office 2016), amelyek a Windows 7-el, 8-al, 8.1-el és 10-el is kompatibilisek. Válassza ki ajánlataink közül az Önnek legmegfelelőbb Office 2016 verziót és spóroljon akár 60%-ot az eredeti árhoz képest.


Extra tip Microsoft 365 előfizetők számára:

Már van Microsoft 365 előfizetése? Jó ha tudja, hogy a Microsoft már bejelentette, hogy két év múlva már csak a Windows 10-el lesz kompatibilis. Szeretne erről előre gondoskodni? Szerezze meg a Windows 10-t e-shopunkban, akár már 19 900 Ft!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.