Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Felelősségbiztosítás: kiegészítő biztosíték a kockázatmentes beszerzésért

  • Jogszerűség

31. 3. 2023

A másodlagos szoftverek terén mi a Forscope-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink minél egyszerűbben dönthessenek a vállalatunktól való beszerzés mellett, és hogy egyértelművé tegyük: termékeinkkel vállalkozásuk biztonságban lesz. Ezért a Vienna Insurance Grouphoz fordultunk (konkrétan a VIG cseh fiókjához, a Kooperativához), amely kezeskedik vállalatunkért és átfogó felelősségbiztosítási fedezetet nyújt az esetleges károkra.

Mik a felelősségbiztosítás feltételei?

  • A biztosítás fedezetet nyújt a Forscope-tól beszerzett másodlagos szoftverekkel összefüggésben esetlegesen felmerülő károkra.
  • A biztosítás kiterjed minden Európában végrehajtott ügyletre.
  • A biztosítási fedezet 20 millió cseh koronáig (kb. 850 000 euróig) terjed.

A biztosítási kötvény itt tekinthető meg: PDF

A Vienna Insurance Groupról

A Vienna Insurance Group (VIG) Közép- és Kelet-Európa vezető biztosítási csoportja. Több mint 50 biztosítótársaság és nyugdíjalap alkotja, közel 29 000 munkatársat foglalkoztat, és a lehető legjobb védelmet nyújtja ügyfeleinek a mindennapi élet kockázataival szemben.

Mitől leszünk még hitelesebbek?

A felelősségbiztosítás csak egy újabb választható biztosíték, amellyel teljes mértékben problémamentessé tesszük ügyfeleink számára a szoftverbeszerzést. Célunk azonban, hogy soha ne legyen szükség ezt a biztosítást igénybe venni.

Hitelességünket a következők alapozzák meg:

  • több mint tíz éve vagyunk a másodlagos szoftverek piacán;
  • ügyfeleinknek részletes szoftverdokumentációt adunk, amely az első vásárló nyilatkozatát is tartalmazza (ez a szoftver-tulajdonjog jogszerű átruházásának előfeltétele);
  • Microsoft Partner vagyunk, ISO 9001 tanúsítványunk van, és licencelési szakértőink a BSA Verafirm által tanúsított szoftvereszköz-kezelő (Software Asset Management) szakemberek;
  • több száz közintézménynek és vállalatnak szállítunk másodlagos szoftvert;
  • vállalatunk pénzügyi helyzete szilárd, átlátható gazdasági beszámolókkal és könyvvizsgálattal.

Szeretne többet megtudni a termékeinkhez nyújtott garanciáinkról? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel, és szívesen megválaszoljuk a témával kapcsolatos minden kérdését!

 


Cikk elmentése PDF formátumban

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.