Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

A Forscope mostantól az IceWarp forgalmazója – egy átfogó termelékenységi platform a szervezetek számára!

  • Forscope hírek
  • Sajtóközlemény

17. 8. 2023

A Cseh Köztársaságból származó, böngésző-alapú platform hivatalos forgalmazójává váltunk. Az IceWarp a Microsoft 365 és a Google Workspace alternatívája, de jelentősen olcsóbb mindkét megoldáshoz képest – az ára 50%-kal alacsonyabb, mint a Microsoft-termékeké, és 69%-kal alacsonyabb, mint a Google-termékeké. Különösen a középvállalkozások és a közintézmények számára jelenthet hasznos megoldást a csapaton belüli és az egész szervezeten belüli egyszerű együttműködés biztosítására, mindezt kedvező áron.

Az IceWarp ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint versenytársai, azaz főként megosztott dokumentumokon való munkát, online konferenciát, csapatcsevegőt, saját domainre történő e-mailezést, naptárat és még sok mást. Mindezt egyetlen böngészőablakban. Emellett használhatja a mobilalkalmazást is, így szó szerint bárhonnan dolgozhat.

IceWarp felhasználói felület: Email
IceWarp felhasználói felület: Naptár
IceWarp felhasználói felület: TeamChat
IceWarp felhasználói felület: Konferencia
IceWarp felhasználói felület: Dokumentumok
IceWarp felhasználói felület: Jegyzetek
IceWarp felhasználói felület: Irányítópult
 
 
 

"Számunkra logikus lépés volt az IceWarp-pal való együttműködés. Napjainkban néhány ügyfelünk már el sem tudja képzelni a munkanapját irodai alkalmazások nélkül, akár a helyszínen, akár felhőben használják azokat. Emiatt olyan terméket kerestünk a portfóliónkhoz, amely a legjobban képviseli mottónkat (Same value, better price) és fő célunkat - segíteni a vállalatok és közintézmények szoftverköltségeit megtakarítani, amelyet aztán más szükséges beruházásokra fordíthatnak."

Jakub Šulák
Forscope vezérigazgatója

Az IceWarp termék fő előnye nemcsak a kedvezőbb ár, hanem az egyszerű használat, az all-in-one megközelítés és a felhasználói adatok fokozott védelme is– a versenytársakkal szemben az ügyfelek bízhatnak abban, hogy adataik nemcsak védve vannak, hanem kizárólag a felhőalapú tárolási rendszeren belül, más kereskedelmi felhasználás nélkül.

Az IceWarp termékről itt tudhat meg többet.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.