Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Karácsonyi jókivánságok és 2022-re visszatekintés

  • Forscope hírek

22. 12. 2022

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kivánunk!

Köszönjük, hogy velünk tartott 2022-ben! Sok minden történt ebben az évben és reméljük, hogy Ön is pozitívan értékeli a változtatásokat és fejlesztéseket, amelyeket ügyfeleink számára vittünk véghez. Az alábbiakban áttekintést kaphat a fontosabb eseményeinkről. Azt is eláruljuk, hogy a következő hónapokban további újdonságokra számíthat. Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt kívánunk!

A 2022-es év összefoglalója

Új honlap

Weboldalunk megjelenését teljesen megújítottuk, amely most jobban fókuszál viszonteladói partnereink, valamint köz- és magánszférás ügyfeleink igényeire. Több hasznos információt nyújt a másodlagos szoftverekről előnyeiről, mint valaha!

A SoftwarePro felvásárlása

Cégünk tovább bővült. 2022. október elején egy másodlagos szoftvereket értékesítő szlovák cég, a SoftwarePro, cégünk részévé vált.

Úgy gondoljuk, hogy a SoftwarePro felvásárlásának köszönhetően még közelebb kerülhetünk hosszú távú célunk eléréséhez – a vállalatok és közintézmények pénzügyi megtakarításainak optimalizásához“ – mondta Jakub Šulák, a Forscope alapítója és igazgatótanácsának elnöke.

Új munkatársak

Ebben az évben nem kevesebb mint 13 új kolléga csatlakozott cégünkhöz! 3 munkatárssal bővült a brnói központunk, valamint 10 új helyi kapcsolattartó kollégát üdvözölhettünk azokban az országokban, amelyekben aktívak vagyunk.

Konferenciák

Számos konferencián vettünk részt – Csehországban, Lengyelországban, Horvátországban és Görögországban, ahol sok értékes kapcsolatra tettünk szert az állami és az üzleti szférában. Örömünkre szolgált találkozni a különböző iparágakból érkező szakemberekkel, és megosztani tudásunkat arról, hogyan tudják másodlagos szoftverekkel többletforráshoz juttatni a cégeiket.

Webinárok

Tavasszal kezdtük a Forscope webinárokat szervezni, melyekben bemutatjuk a másodlagos szoftvert, annak jogi hátterét, ill. az előnyöket amiket kinál cégek és intézmenyek számára. Az év során több tucat webinárt tartottunk különböző országokban, sok száz résztvevővel.

Elindítottuk a saját YouTube csatornánkat

Kezdve a “Hogyan segíthetjük akár 80%-ot megtakarítani a szoftvereken” videónkkal, elkezdtünk hasznos bemutató videókat megosztani különböző témákban (mint például a különbségek az új és másodlagos szoftver között, vagy hogyan segítjük a közszférás intézményeket spórolni a szoftveren).

A Forscope összes munkatársa nevében szeretnék Önnek szívből Békés Karácsonyi Ünnepeket kivánni a szerettei körében, valamint Sikerekben Gazdag Új Esztendőt, magánéletében és szakmai tevékenységeiben egyaránt!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.