Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Windows 7 telepítése usb-ről, pendrivról

Windows 7 operációs rendszert vásárolt és elszörnyedve vette észre, hogy számítógépe, lapbookja nem rendelkezik DVD lejátszóval? Nem gond!

A Microsoft ingyenes alkalmazásával ISO-formátumú telepítő lemezből hozhatunk létre bootolható USB pendrive-ot/DVD lemezt. A program felhasználói felülete egyszerű, könnyen használható. A telepítő USB létrehozásához szüksége lesz egy DVD lejátszós számítógépre, hogy először létrehozhassa az ISO fájlt, majd átmásolja azt az USB meghajtóra. Ha már rendelkezik ISO fájllal, nincs is szüksége másik számítógépre, elegendő maga a program használata.

Kezdünk

Válassza az ISO fájlt

Most a folyamatba belép a Windows 7 USB/DVD Download Tool alkalmazás, amelyiket elosszon fel kell installálnia. Ha már letöltötte az alkalmazást, indítsa el és az első lépésben válassza ki az ISO fájl elhelyezését, amelyiket az elején kialakított.

Médium megadása

A második lépésben válassza az USB lehetőséget (a DVD lehetőség itt a lehetséges pót DVD lemezre való adatmentés miatt van).

Adathordozó kiválasztása

Harmadik lépésként válassza ki adathordozójának A harmadik lépésben szükséges hogy a flash memóriája elhelyezését válassza ki, amelyikre a fájlokat akarja másolni és elindítani a másolást.

Kávézzon

Most már hátradőlve figyelheti, hogyan másolódnak fájlai, közben igyon egy kávét a másolás eltart egy ideig.

Ha a fájlok kiírása eredményes volt, bezárhatja a programot, eltávolíthatja a flash memóriát, majd újraindíthatja számítógépét a rendszerindító USB-ről. Ha a telepítés nem indul el automatikusan, a BIOS-ban állítsa be, hogy gépe USB-ről bootoljon be.

A bootolási prioritás beállítása

Vegye ki a Windows 7 USB-jét, és helyezze be abba a számítógépbe, ahová a rendszert telepíteni kívánja. Ha a telepítés nem indul el automatikusan, indítsa újra a számítógépet, mert bizonyos esetekben be kell állítania a rendszerindítási prioritást a BIOS-ban. A BIOS-ba úgy juthat be, ha a számítógép újraindítása után azonnal megnyomja a Del, F2 vagy F12 gombokat – újraindítás után látni fogja, melyik billentyűt kell megnyomnia. A BIOS verzió az alaplapon múlik, és a rendszerindítási prioritás általában a Boot opcióban található, egyes gyártóknak megvan a saját BIOS-környezete, ezért kérjük, vegye szemléltetésül a következő képet.

Keresse meg a Boot menüt, és váltsa az első rendszerindító eszközt USB-re / Removable device-ra. Változtassa meg a rendszerindítási prioritást, és erősítse meg a módosításokat a Mentés és kilépés (F10) kiválasztásával. 

Van még kérdése? Felveheti velünk a kapcsolatot:

telefonon: +36 1 408 8311
kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül

A bootolási prioritás beállítása

Vegye ki a Windows 7 USB-jét, és helyezze be abba a számítógépbe, ahová a rendszert telepíteni kívánja. Ha a telepítés nem indul el automatikusan, indítsa újra a számítógépet, mert bizonyos esetekben be kell állítania a rendszerindítási prioritást a BIOS-ban. A BIOS-ba úgy juthat be, ha a számítógép újraindítása után azonnal megnyomja a Del, F2 vagy F12 gombokat - újraindítás után látni fogja, melyik billentyűt kell megnyomnia. A BIOS verzió az alaplapon múlik, és a rendszerindítási prioritás általában a Boot opcióban található, egyes gyártóknak megvan a saját BIOS-környezete, ezért kérjük, vegye szemléltetésül a következő képet.


Keresse meg a Boot menüt, és váltsa az első rendszerindító eszközt USB-re / Removable device-ra. Változtassa meg a rendszerindítási prioritást, és erősítse meg a módosításokat a Mentés és kilépés (F10) kiválasztásával.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés