Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Windows 7 telepítése usb-ről, pendrive-ról

Megvásárolta a Windows rendszert és megtudta, hogy laptopjában nincs DVD-meghajtó? Ne essen pánikba, ez nem probléma!

A közvetlenül a Microsoft által létrehozott Windows 7 USB / DVD Download Tool tömörített vagy ISO fájlból indítható USB meghajtót hozhat létre. Ez az eszköz könnyen használható, és mindenki fogja tudni kezelni. A bootolható USB-meghajtó létrehozásához DVD-meghajtóval rendelkező számítógépre van szükség, hogy először létrehozza az ISO fájlt, amelyet azután az USB-re másol. Ha már megvan az ISO fájl, akkor nincs szüksége másik számítógépre, az USB elegendő.

Kezdjük is el!

Töltse le a szoftvert

Első lépésként töltse le és telepítse a Windows 7 USB/DVD Download Tool. A telepítés után futtassa az eszközt, és az első lépésben válassza ki a korábban létrehozott ISO fájl helyét.

Adathordozó kiválasztása

A második lépésben válassza az USB meghajtót (a DVD opció itt szerepel a rendszerfájlok biztonsági mentéséhez).

Helyezze be az USB-eszközt

Itt ki kell választania az USB meghajtót, amelyre át szeretné másolni a fájlokat.

Várakozási idő

Csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg a másolás befejeződik. Eltart egy ideig, ezért lepje meg magát egy kis harapnivalóval.

Ha a másolás sikeres volt, kiléphet a programból és újraindíthatja a számítógépet. Ha a telepítés nem fut automatikusan, akkor a BIOS-ban USB-re kell beállítania a rendszerindítási prioritást.

Az indítási prioritás beállítása

Vegye ki a Windows 7 USB-t, és helyezze be a számítógépbe, ahová a rendszert telepíteni kívánja. Ha a telepítés nem fut automatikusan, újra kell indítani a számítógépet, és bizonyos esetekben be kell állítani egy indítási prioritást a BIOS-ban. A Del, az F2 vagy az F12 gomb megnyomásával azonnal beléphet a BIOS-ba a számítógép újraindítása után, és látnia kell, hogy melyik billentyűt kell megnyomnia azonnal. A BIOS verzió az alaplaptól függ, és a rendszerindítási prioritás általában a Boot opció alatt található, egyes gyártók saját BIOS-környezettel rendelkezhetnek, ezért kérjük, vegye a következő képet mint szemléltetés.

Navigáljon a boothoz, és állítsa az első indító eszközt USB / cserélhető eszközre. Módosítsa az indítási prioritást, és a Mentés és Kilépés (F10) kiválasztásával erősítse meg a módosításokat. 

Van még kérdése? Felveheti velünk a kapcsolatot:

telefonon: +36 1 408 8311
kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés