Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Windows 7 aktiválása

A telepített Windows 7 szoftverbe való első bejelentkezés után 3 napon belül aktiválni kell. A próbaidőszak 30 napra történő meghosszabbításához kattintson a Start gombra, és keresse meg a "cmd.exe" parancsot. Nyissa meg a parancssort rendszergazdaként, és írja be a következőt: slmgr.vbs /rearm.

Ne feledkezzen el az aktiválásról! Ha elmulasztja rendszerének aktiválását, szoftverét illegálisnak érzékeli a rendszer.

Internetes aktiválás

Ha úgy dönt, hogy interneten keresztül aktiválja a Windows-ot, és már online is van, a folyamat gyors és egyszerű.

Tegye meg a következő lépéseket a Windows 7 aktiválásához:

 • Válassza a Start gombot, a jobb gombbal kattintson a Számítógép elemre, válassza a Tulajdonságok lehetőséget, majd az Aktiválja most a Windows rendszert parancsot.
 • Ha a Windows internetkapcsolatot észlel, válassza a Windows aktiválása az interneten most parancsot. Rendszergazdai engedély szükséges.

  Ha rendszergazdai futtatáshoz jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy erősítse meg.
 • Írja be a Windows 7 termékkulcsát, majd válassza a Tovább lehetőséget, és kövesse az utasításokat.

 

Telefonos aktiválás

Ha a Windows nem tudja aktiválni a terméket az interneten, akkor a Windows 7 automatizált telefonrendszer használatával aktiválhatja. Valójában 3 lehetőség van a Windows telefonos aktiválásához Ezek közül egy megköveteli, hogy hívást kezdeményezzen a másik 2 olyan módon megy végbe, hogy nem kell felvennie a telefont sem. Nézzük meg mindegyiket.

1. és 2. opció - A Letactivate.com használata

Ezt a két lehetőség együtt fogjuk ismertetni, mivel az eljárás kezdete és vége mindkettőnek megegyezik.

  • Menjen a letactivate.com weboldalára, és a bejelentkezéshez használja az e-mail címét és a rendelési számát.

   Megjegyzés: A Letactivate.com egy félautomata rendszer online telefonos aktiváláshoz, ami együttműködik a Microsoft szervereivel. Ezt a szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy kényelmesebbé tegyük Önöknek a telefonos aktiválást.
 • Először is meg kell választania, hogy a telepítési azonosító 6 számjegyből álló csoportblokkokba (telepítési azonosító a Windows 8-as vagy annál régebbi szoftverekhez) vagy 7 számjegyből (telepítési azonosító a  Windows 10 és az Office 2013 vagy újabb újabb szoftverekhez) álló csoportblokkokba csoportosulnak-e.

Miután kiválasztotta a számjegyeket, meg kell adnia a telepítési azonosítót. Ez az a rész, ahol a 1. opció és a 2. opció különbözik.

A telepítési azonosító beszerzése

1. lehetőség

  • Töltse le ezt a CMD fájlt: GetInstallationID.cmd, kattintson jobb gombbal a fájlra, és válassza a "Futtatás rendszergazdaként" opciót. Megjelenthet egy ablak a számítógép biztonságáról - ha ez megtörténik, kattintson a "További lehetőségek", majd a "Futtatás ennek ellenére" gombra. Egy ilyen jegyzettömb fájl fog megnyílni:

A telepítési azonosító ebben az ablakban látható. Másolja le ezt a számot, és térjen vissza a letactivate.com webhelyre, ahol illessze be a számot az üres mezökbe (lásd alább  a képet "Kérjük adja meg a telepítési azonosítót").

2. lehetőség

  • Kattintson a Windows keresőablakára és írja be, hogy "slui 4" (írja be a szó és a szám közötti szóközt is). Kattintson a keresési eredményre, és megjelenik egy kék ablak, továbbá nyomja meg a Tovább gombot, majd megjelenik a telepítési azonosítója (amint a szöveg alatti képen látható).
 • Ebben az esetben külön kell beírnia a számjegycsoportokat a letactivate.com webhelyen található üres mezőkbe. Ha kész van, akkor így fog kinézni:
 • Most csak kattintson a Verify gombra.
 • Néhány pillanatot várnia kell az ellenőrzési folyamatra. Ez hosszabb időt vehet igénybe, ha több személy ellenőrzi a telepítési azonosítót egyszerre.
 • Most csak be kell mutatni a megerősítő azonosítót a megfelelő szövegdobozokban (A, B, C, D, E, F, G, H), majd kattintson a következőre.
 • És a végére ért! A szoftvere sikeresen aktiválva van.

Megjegyzés: Ha a Letactivate.com webhely nem hozta létre a megerősítő azonosítót, a megvásárolt licenc regionális korlátozásokkal jár, vagy az aktiválási vonal foglalt, kérjük, próbálkozzon újra 5 percen belül. Ügyfélszolgálatunk a Forscope Remote Súgó használatával aktiválhatja a programot vagy kicserélheti a terméket az Ön számára.

3. opció - Hívás kezdeményezése

 • Válassza a Start gombot, a jobb gombbal kattintson a Számítógép elemre, válassza a Tulajdonságok lehetőséget, majd az Aktiválja most a Windows rendszert parancsot.
 • Alternatív megoldásként keresse meg az aktivációt.

Válassza a Más aktiválási módok megjelenítése lehetőséget.

  • Írja be a Windows 7 termékkulcsát, és válassza a Tovább gombot.
  • Válassza az automata telefonos rendszer használata lehetőséget. Rendszergazdai engedély szükséges. Ha rendszergazdai futtatáshoz jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy erősítse meg.
  • Válassza ki a legközelebbi helyet  a legördülő listából, majd a Tovább lehetőséget.
  • Hívja fel a listában szereplő telefonszámok valamelyikét. Egy automatikus rendszer végigvezeti az aktiválási folyamaton.
 • Amikor a rendszer kéri, írja be a képernyőn megjelenő telepítési azonosítókat a telefon billentyűzetével. Ez a telepítési azonosító 9 (vagy 8) csoportba van csoportosítva, amely 6 számból áll. Mindig meg kell kérdeznie, hogy az adott csoportot a telefonján keresztül tegye, például: "Kérjük, adja meg az első csoport számjegyeit".
 • Írja le a telefon rendszer által megadott visszaigazoló azonosítót. Ez ismét 9 számcsoport lesz, amelyet írjon be a  megfelelő beviteli mezőbe.
 • Írja be az aktiválási párbeszédpanel 3. lépésében megjelenő helyre a megerősítő azonosítót, válassza a Tovább gombot, és kövesse az utasításokat.

Termékaktiválás csak fejlett felhasználók számára

Van egy másik és gyorsabb lehetőség arra, hogy aktiválja a terméket, miután megkapta a megerősítő azonosítót a Letactivate.com webhelyről.

Ez az eljárás a termék aktiválásának egyik hivatalos módja, amint azt a Microsoft webhelyén is látja: 
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/jj980163(v=winembedded.81).aspx  

Másolja át a megerősítő azonosítót a Letactivate.com webhelyről (ne felejtse el eltávolítani a szóközöket a megerősítő azonosító csoportok között), nyissa meg a cmd.exe programot rendszergazdaként.

slmgr.vbs /atp <confirmation id>

Ezután írja be a következő parancsot az operációs rendszer automatikus aktiválásához:

slmgr.vbs /ato

Gratulálunk! A terméket sikeresen aktiválta.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

  Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés