Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Adobe CS termékek telepítése, aktiválása és deaktiválása

Adobe CS termékek telepítése, aktiválása és deaktiválása

Ez egy rövid útmutató az Adobe Creative Suite termékek telepítéséhez, aktiválásához és deaktiválásához.

Telepítés és aktiválás

 1. Töltse le a kiválasztott program telepítési fájljait a szoftver gyártója vagy eladója által kínált linkek közül. A telepítés megkezdése előtt várja meg amíg az összes telepítőfájl teljesen letöltődik. Egyes programok (például az Illustrator CS6) egynél több telepítési fájllal rendekleznek.
 2. Miután az összes telepítőfájl sikeresen letöltődött, nyissa meg a futtatható fájlt (* .exe) és kövesse a program telepítési lépéseit.
  Adobe Illustrator CS6 installation location
 3. Az egyik lépésben a telepítés sorozatszámot kér majd – írja be a sorozatszámot, és folytassa a következő lépéssel.
 4. A sorozatszám után valószínűleg felkérést fog kapni, hogy jelentkezzen be Adobe-fiókjába (más néven Adobe ID). Ha még nem rendelkezik ilyen fiókkal, akkor ennél a lépésnél lehetősége lesz létrehozni egyet.
  Adobe Illustrator CS6 installation account
 5. Ezután a telepítés a telepíteni kívánt szoftverrel kapcsolatos opciókkal folytatódik (például kiválaszthatja, mely komponenseket és / vagy programokat telepíti, illetve hogy hová kívánja telepíteni ezeket, stb.).
 6. Most csak várjon, amíg a telepítés befejeződik - ha elkészült, használhatja a szoftvert!

Deaktiváció

Ha az engedélyt (sorozatszámot) át szeretné helyezni az egyik számítógépről a másikra, először deaktiválnia kell azon a készüléken, amelyiken éppen használja. Ehhez először ellenőrizze, hogy csatlakozva van-e az internethez, majd nyissa meg a szoftvert, és lépjen a program ablakának tetején lévő menübe. Kattintson a Súgó (Help) elemre, és válassza a Deaktiválás (Deactivate) lehetőséget, majd válassza a Végleges deaktiválás (Deactivate permanently) lehetőséget.

Ha a deaktiválás sikeres, az ablaknak az alábbi képhez hasonlóan kell kinéznie:

Adobe Illustrator CS6 deactivation

Most már aktiválhatja a terméket egy másik számítógépen.

Segítségre van szüksége?

Problémái vannak az Adobe CS termékek telepítésével, aktiválásával vagy kikapcsolásával? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

  Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés