Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Felhasználói profil áthelyezése

Új számítógépet vett és megtartaná régi beállításait? Nem akarja az összes fontos fájlt manuálisan átmásolni? Akkor biztosan érdekelni fogja a Felhasználó profil áthelyezése (továbbá csak FPÁ), amelynek segítségével hatékonyan tudja adatait átmenteni, áthelyezni.

Az adatok áthelyezése egyszerű és gyors. A fájlkereső segítségével kiválaszthatja a másolandó és áthelyezendő fájlokat. Az áthelyezés folyamatos és nem fagy le. Újdonságnak számít, hogy a program átugorja azokat a fájlokat, amelyekkel nem tud mit kezdeni, de az áthelyezés végén jelenti, melyek voltak ezek az adatok.

Áthelyezés lehetőségei

Az áthelyezéshez több módszert választhat.

Átmentheti profilját a FMP kábel segítségével. Ezt általában a számítógéppel együtt adják, de ha nem bármelyik elektrotechnikai boltban megtalálja. A kábelt bekötése előtt telepítse. 

A második lehetőség a hálózati áthelyezés. Mindkét számítógépnek ugyanahhoz a hálózathoz kell kapcsolódnia. Azután csak indítsa el a FPÁ-t az új számítógépén követve a megadott lépéseket.

Valószínűleg a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer az USB-s vagy külső merevlemezes áthelyezés. Ha ezt a módszert választja ajánljuk, hogy az USB vagy merevlemez minél nagyobb kapacitású legyen.

[image missing]

Kis figyelmeztetés: Csak a beállítások átutalhatóak, nem maguk a programok. Ezért először telepítse a programokat számítógépébe, csak ezután indítsa el az FPMt. Így a beállításai helyesen települnek.

Biztonságos áthelyezés

Az áthelyezésnél lehetséges, hogy a káros szoftvereket, alkalmazásokat is átmenti. Ezért ajánljuk, hogy régi számítógépén először mindent ellenőrizzen vírusirtó programok futtatásával. A sikeres áthelyezés után nyissa meg a programokat új számítógépében és győződjön meg arról, hogy gépe mentes a káros szoftverektől, alkalmazásoktól, dokumentumoktól.

*Képek és videók cseh Windows-ból származnak.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés