Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Driverek helyes telepítése

A számítógép frissítésének legkényesebb munkafázisa az illesztőprogramok telepítése. A mai operációs rendszerek szinte valamennyi hardvert automatikusan felismerik és kezelik, megkönnyítve munkánkat. De néha mégis előfordul, hogy a rendszer nem ismeri fel a hozzákapcsolt hardvert és nem tudja kiválasztani, melyik illesztőprogramot futtassa a zavartalan használat érdekében. Ebben az esetben muszáj, hogy manuálisan telepítsük a megfelelő illesztőprogramot.

Az illesztőprogram telepítése

Ha az illesztőprogramok automatikus frissítése sikertelen volt, válassza az Eszközkezelőben Driverek frissítése lehetőséget. Az Eszközkezelőt elérheti a Startmenüből vagy a Vezérlőpult, Hardver beállítások menüpontja alatt.

Ha kijelölte a frissíteni kívánt drivert, kétféleképpen indíthatja el a frissítést: vagy automatikusan megkeresi a megfelelő illesztőprogramot az Interneten vagy számítógépén, vagy saját maga adja meg az illesztőprogram elérési útját.

Illesztőprogramok automatikus keresése

Az egyszerűség kedvéért tanácsos az első lehetőséget választani és engedni, hogy a számítógép maga keresse meg a megfelelő illesztőprogramot. Ha a keresés mégsem lenne eredményes még mindig megtalálhatja az illesztőprogramot hardveréhez kapott telepítőlemezén vagy letöltheti azt a gyártó honlapjáról. Nagyon fontos, hogy ilyenkor mindig a megfelelő hardvertípust és operációs rendszert válassza. Hogy biztos legyen hardverének típusában futtasson le gépén valamilyen diagnosztikai programot, mint például a SiSoftware, a Sandra Lite vagy az Everest Home Edition.

Illesztőprogramok manuális keresése

Ha megtalálta hardveréhez a megfelelő illesztőprogramot, nyissa meg az Eszközkezelőt, majd válassza az "Illesztőprogram frissítésé"-t, kattintson az "Illesztőprogramok keresése a számítógépen" lehetőségre. Adja meg hardverének elérési útját vagy keresse meg a Windows Intézőben a Tallózás segítségével. Végezetül telepítse az illesztőprogramot. Gondjai meg is oldódtak! 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés