Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Szoftverfelvásárlás

Vállalkozása vagy szervezete rendelkezik lejáratmentes szoftvertermékekkel, amelyekre már nincs szüksége? Ha a termékek megfelelnek bizonyos feltételeknek, felajánljuk, hogy felvásároljuk Öntől. Vessen egy pillantást az alábbi feltételek listájára, és tudja meg, hogyan kerülhet sor kifizetésre a felesleges szoftverért.

A szoftver felvásárlásának feltételei:

  • Ön egy céget vagy szervezetet képvisel (nem vásárolunk fel szoftvert magánszemélyektől).
  • Az Ön tulajdonában lévő termékek lejáratmentesek (előfizetés nélkül), legálisak, és igazolniuk kell tulajdonjogukat és hitelességüket.
  • Csak bizonyos szoftvereket vásárolhatunk fel, mivel figyelembe kell vennünk a szoftvertermékek mennyiségét, típusát és megjelenési évét. Kérjük, további információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Takarítson meg kétszer!

Frissíteni szeretné a szoftverét? Szerezze be tőlünk! Termékeink árai akár 60% -kal alacsonyabbak, mint a szokásos kiskereskedelmi árak. Takarítson meg kétszer amikor szoftvert frissít és fizetve van a régiért.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha érdekli régi szoftverének eladása, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. Az űrlap mellékletében felveheti a tulajdonában lévő termékek nevének listáját vagy más dokumentációt.

Kérjük, vegye figyelembe: A szoftver eladásával kapcsolatos kommunikáció történhet magyarul és angolul is, de a jövőbeni esetleges szerződések csak angol nyelven jönnek létre.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés