Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Office Standard 2011 MAC-re

gb|upper
angol és 1 más nyelv
 • DE német
15min
product-img-forscope-Office-2011-Mac@0.5x
A kép csak illusztráció. A terméket csomagolás nélkül szállítjuk.
Válasszon verziót:
raktáron Nincs raktáron
Kézbesítés:
 • E-mailben
  Futárszolgálattal
 • Kérésre Két munkanapon belül 1-2 munkanapon belül 15 percen belül
 • Ingyenes házhozszállítás
Egyéb ajánlataink:
72 898 Ft 30 900 Ft 24 331 Ft Áfa nélkül (27%)
Az ügyfeleink 96% -a javasolja a forscope.hu webhelyen történő vásárlást
Licenc fajtája:
teljes verzió
Disztribúció formája:
mennyiségi (OLP, EA vagy hasonló); elektronikus tanúsítvány
Licenc érvényességének hossza:
életre szóló
Licenc átvihetősége:
átvihető
Telepítési eljárás:
telepítés a gyártó telepítőfájljából (a fájl letöltéséhez linket biztosítunk)
Architektúra:
32/64 bit
Operációs rendszer kompatibilitása:
macOS
 • Licenc tanúsítvány
 • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
 • Telepítőfájl letöltése
Képernyőfelbontás:
1280×800 vagy nagyobb felbontásu
Operációs rendszer:
macOS X Leopardtől (10.5.8) macOS Mojaveig (10.14)
Merevlemez formátum:
HFS+ (más néven macOS Extended vagy HFS Plus)
Merevlemez-terület:
2,5 GB
Memória:
1 GB RAM
Processzor:
Intel

Office Standard 2011 MAC-re

A Microsoft Office 2011 Standard for Mac 4 erőteljes alkalmazást kínál (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), amelyek segítenek az irodai és otthoni legjobb eredmények elérésében. Ez a verzió ráadásul tartalmazza a Lync-et is - az egyesített kommunikációs platformot.

Készítsen elképzeléseit a valóságból, hogy professzionális megjelenésű szöveges dokumentumokat, prezentációkat vagy táblázatokat hozzon létre az átfogó eszközökkel. Adja meg az elképzeléseit, hogy milyen formában van szüksége, és lenyűgözze mindenkit, aki látja a munkáját. Továbbá az Office for Mac és az Office for Windows kompatibilis az Ön és bárki számára bárhol!

Word 2011
Az egyszerű szövegeket modern megjelenésű és világosan strukturált dokumentumokká alakíthatja, hozzáadhat képeket, grafikonokat vagy linkeket, és használhatja az alkalmazások széles körét. Dolgozzon a teljes képernyőn, rendezze át a dokumentum minden elemét dinamikus átrendezéssel, vagy ossza meg munkáját bárki számára, aki a Word-et birtokolja.

 

Excel 2011
Hatékony eszköz a pénzügyek és az adatok általános nyomon követésére, grafikonok létrehozására, statisztikák készítésére, vagy egyszerűen rendezett listák számtalan elemzésével. Adatok gyűjtése, elemzése, rendezése, szűrése, számítások elvégzése, ismétlődő feladatok automatizálása és még sok más. Ezután adjon mindezt professzionális és vonzó formában!

 

PowerPoint 2011
Erőteljes megoldás szép és lenyűgöző diavetítéses előadások létrehozására bármilyen körülmények között. Számos szövegszerkesztési opció mellett egészen új szintre adhat képeket, videókat, weboldal linkeket vagy prezentációt.

 

Outlook 2011
Mindössze annyit kell tennie, hogy az összes e-mailt és naptárat egy helyen kezelje. Az alkalmazás számos olyan funkcióval rendelkezik, amely egyszerűsíti a mindennapi munkát és megkönnyíti a tervezett események megtartását. Csináld be a beérkezett üzeneteket a hosszú e-mail szálok egy beszélgetésbe történő összecsukásával, a naptár jobb megismerésével az e-mailben, vagy a csatolmányok pillanatnyi megtekintéséhez.

 

Lync
E program segítségével könnyedén kommunikálhat. A Lync támogatja a gyors üzenetváltást, telefonálást és videó-konferenciákat. Maradjon kapcsolatban kollégáival az irodában vagy épp azon kívül.
 
Fontos megjegyzés: Egy eszközre nem lehetséges egyszerre mennyiségi és retail verziót telepíteni egyazon szoftverből. Ez azt jelenti, hogy Ön nem telepítheti a Microsoft Office Home and Bussines-t (retail licensz), valamint a Project Professional-t (mennyiségi licensz) ugyanazon a számítógépen.

Ellenőrizd az elérhetőséget

Összegzés

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

  Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés