Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Licenc felvásárlás

Cége vagy szervezete olyan szofverlicenszekkel rendelkezik, amelyre már nem tartanak igényt? Ha a licenszek megfelelnek bizonyos feltételeknek, szívesen felvásároljuk őket. Vessen egy pillantást az alábbi feltételekre és tudja meg, miképp tudja nekünk eladni a feleslegessé vált szoftvereket.

Licenszek felvásárlásának feltételei:

  • Ön egy cég vagy más szervezet képviselője (nem vásárolunk licenszeket magánszemélyektől).
  • Az eladásra kínált licenszek legálisak és az eredetiséget, valamint a tulajdonjogot megfelelő módon igazolni is tudja.
  • Csak bizonyos szoftverlicenceket vásárolunk fel, mivel figyelembe kell vennünk a szoftvertermékek mennyiségét, típusát és kiadási évét. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Spóroljon duplán!

Szeretne új szoftvereket beszerezni? Vásárolja meg a szükséges licenszeket nálunk! A termékeink árai 60%-al olcsóbbak, az átlagos kiskereskedelmi árakkal összehasonlítva. Spóroljon duplán - vásároljon új szotvereket tőlünk és adja el nekünk a régieket.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha szeretné eladni régi, feleslegessé vált szoftvereit, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével. Az űrlaphoz csatolhatja a licenszek pontos listáját és más dokumentumokat is.

Figyelem: A további, licenszek eladását érintő kommunikáció (valamint a potenciális jövőbeni kapcsolatfelvétel) szinte mindig angol nyelven fog történni.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés