Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Xbox Play Anywhere

Windows 10-ese van? Szeret játszani? Szereti a szabadságot?

Ha igen, akkor már biztosan hallott a Microsoft új applikációjáról az Xbox Play Anywhere-ről. A Windows 10 tucatnyi nagy dobása közül ez az egyik. De hogyan is működik, mi köti össze a Windows 10 és az XBox One világát? Tulajdonképpen rendkívül egyszerű! Nézzük meg egy kicsit közelebbről, mielőtt játszani kezdenénk. 

Hogy játszhat, amikor csak akar?

Ahogy az az alkalmazás neve sugallja, az alkalmazás segítségével ott és akkor folytathatja megkezdett játékát, ahol csak akarja. Ehhez mindössze csak arra van szüksége, hogy szeretett játékát olyan formátumban vegye meg, minden plusz költség nélkül, ami támogatja ezt a funkciót. Így Xbox konzolán és bármilyen Win 10 alapú eszközén is játszhatja majd ugyanazt a játékot. Mindössze arra kell figyelnie, hogy mind eszköze, mind konzolja mindig a lehető legfrissebb frissítéseket tartalmazza. XboxLive/Microsoft fiókjába bejelentkezve már játszhat is.

Xbox Live fiók

Xbox Live fiókjával az Xbox-játékosok egész világot behálózó közösségének válik részesévé. Fiókján keresztül megoszthatja másokkal eredményeit, követheti kedvenc játékait, frissítheti avatarját, de mindenekelőtt bármikor és bárhonnan játszhat barátaival.

Hasonló érdeklődési körű játékosokra is kereshet, közös klubot alakíthat velük Xbox One vagy Windows 10 alapú bármilyen rendszerén. Tipp: minden hónapban játékosok milliói csatlakoznak a különféle játékközösségekhez. A szerverek biztonságosan és stabilan működnek, nem kell tartania attól, hogy játék közben összeomlanának vagy túl lassúak lennének.

Xbox Play Anywhere-képes játékok

A legnagyszerűbb ebben az, hogy ha megvásárol egy Xbox Play Anywhere digitális játékot, akkor minden további költség nélkül játszhat Xbox One konzolon és Windows 10 rendszert futtató számítógépen is.

 

 

Itt vásárolhatja meg ezeket a játékokat:

A linkre kattintva: http://www.xbox.com/hu-HU minden szükségeset megtudhat az XBox Play Anywhere-ről.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés