Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Új Windows 10 történet a Story Remix-szel

A legutóbbi, az Ősz Alkotói frissítéseket bemutató írásunk egyik legnagyobb híre a Story Remix nevű új alkalmazás megjelenése volt. Mit is várhatunk a Movie Makert leváltó új programtól? Megpróbáljuk röviden bemutatni Önnek.

Bárki, aki használta a Movie Makert, azonnal megszerette. De miért? Az egyszerű és könnyen érhető kezelése miatt. Ezt a tulajdonságot az utód, a Story Remix is megőrizte.De emellett sok más funkcióval is kibővült.

3D objektumok a videóban

Nemcsak a saját történetét mesélheti el fotókkal és más fájlokkal kiegészítve, hanem sok más kifinomultabb eszközzel is érzékletesebbé teheti történetét. Filmjeit 3D objektumok hozzáadásával is feldobhatja már.

A Story Remix összekapcsolódik a Remix3D és Paint3D alkalmazással, így olyan tárgyakat adhat hozzá videójához, amit Ön rajzolt vagy hozott létre. Ha nem akar 3D tárgyak létrehozásával bíbelődni, egyszerűen kiválaszthat egyet a 3D tárgyak adatbázisából.

Zenei aláfestés - evidencia

Az alkalmazást úgy tervezték, hogy egyszerű és egyértelmű legyen a kezelése, érvényes ez a hanganyagok hozzáadásra is. Válassza ki a Groove-ban hozzáadni kívánt zeneszámát a Remix gombra kattintva. Ezután a program automatikusan, saját beállításaival hozzáadja a zenét videójához. Ha nem elégedett az eredménnyel, bármikor saját ízlésére alakíthatja azt.

Mindennek előtt - összekapcsolás

A Story Remix elérhető Android, iOS és Windows rendszerek alatt is. Filmjeit valamennyi eszközén szinkronizálhatja. Példának okért elkezdheti szerkeszteni videóját mobilján és befejezheti, finomíthatja asztali gépén.

A Story Remix néhány egyszerű animációs effektet is tartalmaz. De hogy erről még többet is megtudjunk szeptemberig még várnunk kell, amikortól is a program elérhető lesz Windows 10 alatt.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés