Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Új térképek a Windows 10 frissítésében

A régóta izgalommal várt Windows 10 Alkotói Frissítés sok-sok újdonságot hozott. Korábban már beszámoltunk a sok kreatív és menő újításról, de itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást az egyik legnagyobb meglepetésre a Térképre.

Rajz a térképen

A Windows 10-es térképeknek van egy nagy előnye a többi térképpel (pl. Google) szemben. Talán már sokszor hallott ilyesmiről, de most már valóság is: ceruza a térképhez. Rajzolja be megtenni kívánt, elképzelt útvonalát előre érintőceruzájával, a Windows térkép segítségével pedig megszerkesztheti és megtervezheti a valós útvonalát.

3D megjelenítés

Az egyik legnagyszerűbb újítás a 3D nézet. Nézze meg a városokat 3D-ben, közelítsen rá az utcákra felülről, nézze meg előre milyen is a valóságban a város és a vidék, amerre jár. Másik nagy újítás az ún. MapBillboard felület. Nézzen részletes képet vagy olvassa el, mit lehet tudni a képről, objektumról

Kedvenc helyek

Kávézók, várak, városok, tavak - jelöljön be mindent, ahol járt vagy ahová még el szeretne jutni vagy ami csak elnyerte tetszését vagy ahová vissza szeretne még menni. Gyűjtse össze kedvenc helyeit.

Továbbfejlesztett térképek

Ismer olyan helyet, ahová el lehet jutni, de a térkép nem mutatja? Ismer olyan utat, ami elérhető, de a térkép abszolút nem ismeri fel? Nem találja a következő faluban lévő kávézó nyitvatartási idejét a térképen? Segítsen a térképfejlesztőknek!

A térképeket még továbbfejlesztik, de egyenlőre úgy tűnik, minden igényt kiszolgálnak és kielégítenek.

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés