Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Milyen újdonságokat hoz a Windows 10 őszi frissítése?

A Windows 10 még mindig változik és egyre jobb lesz. Ősszel (előreláthatólag szeptemberben) újabb nagy frissítés következik, amit Őszi alkotói frissítés név alatt emlegetnek. Milyen újdonságokat hoz számunkra, ez az újabb frissítés a kreatív felhasználókra fókuszáló Alkotói frissítés után? Olvassa el cikkünket. 

Meséljen történeteket a Story Remix-szel

Nem lesz rendkívüli történet, de az Ön, saját története lesz. A Story Remix segítségével videókat is létrehozhat. Hogyan? Képeit és videóit kapcsolhatja össze videóvá. Történeteit zenei aláfestéssel, mozifilmekre emlékeztető effektekkel és témákkal teheti még érzékletesebbé. A MovieMaker irulhat és pirulhat. 

Időutazás az új Timeline-nal

A Timeline alkalmazásnak köszönhetően könnyen ellenőrizheti, min is dolgozott számítógépén a múltban. Az időtengely lehetővé teszi, hogy utazzon a jövőben, így könnyen emlékeztetheti magát, hogy mit csinált pl. két hónappal korábban. Könnyedén visszatérhet korábbi fájlaihoz, honlapjaihoz, alkalmazásaihoz, mintha sose hagyta volna el őket.  

Frissített Cortana

Cortana ismét nőtt egy kicsit. Ennek köszönhetően képes lesz arra, hogy befejezze számítógépén vagy más eszközén (pl. tabletjén vagy mobilján) elkezdett munkáját. És ez nem csak a dokumentumaira vonatkozik. Többi eszközén közben nézhet filmet vagy rendezheti fényképeit.

Kéznél lévő barátok

Következő újdonság a My People funkció, ami lehetővé teszi, hogy szeretett barátait vagy családtagjait csoportba rendezve könnyebben léphessen kapcsolatba velük. Ezentúl bárkit gyorsabban elérhet skype-on vagy e-mailben.

Microsoft Fluent Design

Az új Windows 10 megjelenésében is eltér majd némileg elődjétől. A Microsoft Fluent Design System intuitív, harmonikus megjelenésével még felhasználóbarátabbá teszi a Windows 10-et.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés