Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

A Game Bar tartalmazni fogja a Spotify-t, chat-ablakot és sok mást is

A Microsoft bejelentette, hogy az új Game Bar funkciók már béta tesztelés alatt állnak - és már alig várjuk őket! Nézzük is át, mire számíthatnak és miképp próbálhatják ki az új hozzáadott funkciókat, még a hivatalos megjelenés előtt.

Mi is az a Game Bar (Windows 10-re)?

A Game Bart úgy tudja megnyitni, ha megnyomja a Windows billentyűt és a G betűt és meg fog jelenni egy áttetsző ablak a képernyőn. Ez lehetővé teszi, hogy bizonyos kulcsfontosságú funkciókat és appot anélkül is kezelhessen, hogy ki kelljen lépnie a játékból. Nemrég sok új elérhető opció lett hozzáadva, amik különösen hasznosak, ha mondjuk zenét akar hallgatni, miközben épp leszámol a játékbéli ellenségeivel!

Fokozza a játékélményt a Spotify-al, a Galériával és Közösségi funkciókkal

Mit is kínálnak ezek az új funkciók?

Spotify soundtrack a játék mellé

Nincs szükség többé arra, hogy alt-tabbal átugorjon dalokat, vagy új playlistet nyisson meg! Ha fontos Önnek, hogy játék közben is zenét hallgathasson, imádni fogja ezt az új opciót, amely lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy számot, új playlistet vagy épp állítsa a hangerőt, s mindezt úgy, hogy nem kell kilépnie a játékból. Csak annyit kell tennie, hogy előzőleg telepíti a Spotify-t a számítógépén, vagy szerezze be a Microsoft store-on keresztül és már ki is próbálhatja az új funkciót. Mindemellett létrehozhat játék-specifikus playlisteket is s így tovább nölveheti a játékélményét!

Mutassa be a játékban elért eredményeit mémeken keresztül

A Game Barban már eddig is létezett olyan lehetőség, hogy képet készítsen a játékról, de egy új fejlesztésnek köszönhetően, most már lehetősége lesz e képeket mémekké alakítani! Csak adjon hozzá egy feliratot a képhez, vagy videóhoz a Game Bar galériájában és ossza meg a Twitteren keresztül.

Lépjen kapcsolatba barátaival a Közösségi funkció segítségével

A beépített Xbox Social platform for gamers lehetővé teszi, hogy Ön bármikor gyorsan és kényelmesen kapcsolatba lépjen barátaival. Nem csak gyors szöveges vagy hangüzeneteket küldhet nekik, de megnézheti, hogy épp milyen játékot játszanak barátai.


Mindezek a funkciók egy erőteljesen felhasználó-barát, teljes mértékben személyre szabható formában lesznek elérhetőek, köszönhetően a Microsoft közösségi-alapú Insider Hubjának - ez a Microsoft egyik Idea Drive-ja. A Hub célja, hogy a felhasználói élményt a gamer-közösség közvetlen visszajelzései alapján fejlesszék.

Hogyan próbálhatja ki az új funkciókat?

Ha érdekli, hogyan próbálhatja ki ezt a sok új funkciót, akkor először is jelentkeznie kell béta tesztelőnek az Insider Hubon keresztül. Kérem kövesse az alábbi útmutató lépéseit ha béta tesztelőnek jelentkezne és szeretné kihasználni az ezzel járó előnyöket:

  1. Nyissa meg a Start Menüt és írja be ezt: “Xbox Insider Hub”.
  2. Nyissa meg az appot, vagy töltse le azt a Microsoft Store-on keresztül (ha még nem lenne telepítve a számítógépén).
  3. Jelentkezzen be a Microsoft fiókjával (ha még nincs ilyen fiókja, létre kell egyet hoznia).
  4. Ezután felugrik a lehetőség, hogy  Csatlakozzon az Xbox Insider programhoz.
  5. Miután csatlakozott, nyissa meg az Insider Content ikont, az app bal felső részében (a menü ikon alatt).
  6. Válassza ki a Windows Gaming opciót és ezt követően használni tudja majd az új béta verziót.
  7. Nyomja meg a Win + G kombinációt a billentyűzetén és ezzel meg tudja nyitni a Game Bart és kipróbálhatja az új funkciókat!

Megjegyzés: A Windows 10-t szükséges előbb frissítenie  a Windows 10 #17763, vagy annál újabb updattel (ez azt jelenti, hogy szükséges már előzetesen a 2018 októberi Updatet telepítenie).

Xbox Insider Hub a Microsoft Store-ban

A Xbox Insider Hub üdvözlő ablaka

Csatlakozzon az Insider programhoz

Nyissa meg Insider contente

 

Nem rendelkezik még Windows 10-el? Vásárolja meg webshopunkban már 22 900 forintért!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés