Még nincs fiókja? Fiók létrehozása

Fiók kezelése

Meghosszabbított határidő: Frissítés Windows 10-re ingyen!

Frissítés: Microsoft 2018. január 16-ig meghosszabbította az ingyenes frissítési ajánlatot a Windows 10 rendszerre!

Az év végéig lesz mindössze lehetősóege a Windows 7, 8 és 8.1 frissítésére a Windows 10-re, utána ez a lehőség nem lesz elérhető. Ha a Windows egyik régebbi verziójával rendelkezik és váltana újabb verzióra, akkor körülbelül hónapja maradt a legfrissebb verzióra történő frissítésre. Hogyan? A segítő funkcióknak köszönhetően.

A magyarázat

2015-ben a Microsoft kiadta legújabb operációs rendszerét,  a Windows 10-et. Ezzel egy időben a vállalat lehetővé tette valamennyi ügyfelének, hogy frissítsen egy régebbi verziót  (7, 8, vagy 8.1) a legújabbra ingyen. A frissítés időtartamát egy évre állították, majd a hivatalos ajtó szinte teljesen lezárt. Mégis van még módja annak, hogy megkapja az ingyenes frissítést.

Ez nem a legkóserebb út, de lehetséges. Az ingyenes frissítés olyan személyek számára készült, akiknek segítségnyújtási technológiákat igényelnek. Pontosabban:  "Úgy tervezték, hogy további hozzáférést biztosítson azoknak az egyéneknek, akik fizikai vagy kognitív nehézségekkel, fogyatékosságokkal rendelkeznek". De a vállalatnak nincs módja arra, hogy megállapítására, hogy valóban használják-e ezt a technológiát vagy sem. Tehát hogyan tudsz még frissíteni Windows 10-re ingyen?

A Windows 10 ingyenes frissítése

A frissítés a  Windows 7 vagy Windows 8.1 eszközökön lehetséges. Használja ezt az eszközt, és látogasson el a “Windows 10 frissítés a segítő technológiát használók számára”. nevű webhelyre. Kattintison a  frissítés most gombra és a végrehajtható fájl automatikusan letöltődik.Futtassa a fájlt a frissítés telepítéséhez, közben kövesse lépésről lépésre megjelenő képernyőket, amelyek végigvezetik Önt a telepítési folyamatoton.Ezzel készen is lenne. A Microsoft nem kérdezi meg egyszer sem arról, hogy ténylegesen használja-e a segítő technológiákat, vagy sem. Tehát a frissítés teljesen ingyenes.

Takarítson meg pénzt a Windows 7 beszerzésével

Gondolkodik egy új számítógép beszerzéséről? Takarítsa meg pénzét - a számítógépet operációs rendszer nélkül vásárolja meg majd  a szerezze be a Windows 7 elektronikus verzióját alacsony áron boltunkból.

Windows 7 Home Premium
elektronikus licenc
Windows 7 Professional
elektronikus licenc
Windows 7 Ultimate
elektronikus licenc

17 900 Ft

17 900 Ft

29 900 Ft

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

    Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés